Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ba mala kriva... to je vako bilo : prvi povuko dim tifa,lagano prebacio de esrefa,esref do seleta,sele do mirsade-I MIRSADA UZELA I ... DALA MALOJ onda je mirsada rekla : mala ti se meni svidas,odi vamo castim fiks na moj racun TAKO SE POCELA DROGIRATI !
Cuj ameri bolestan narod... hahahahahahahaha ... ima bolesnijih od njih.. BIH populacija.. nas definitivno niko ne moze preteci.. nasi izvori gluposti i bolesti su jednostavno unikat.. made by BIH... jedini proizvod koji BIH populacija koristi bez obzira na cijenu.. A cijena je ogromna
Evo i ja motam jedan deMbeli pa da se oduzmem sabahile :) Da je podijeliti trave dole na Balkanu, voljeli bi se ko Romeo i Julia.
mama, zasto su ti tako velike oci... cuti i pusi
ha ja, sta ti je liberalizacija i sloboda danas....nisi ni prohodao, a odmah cigar\' u ustima, a ne ko nekad, morao si se u najgusci zbun zavicu, da bi zapalio koju.... @Englez hajd\' ba hajvanu odvadi loMa, kakve veze srbi sad imaju sa ovim, sta odma \'zapodires\'....ako imas kakve komplekes i frustracije, bolje i ti povuci koji dima i livada....!!!!
ciko j.e.b.e.m ti m.a.m.i.c.u u p.i.c.k.u r.e.t.a.r.d.u m.a.l.o.u.m.n.i
ko vas srbe pita sta? ovo je bosanski portal. ako vam se ne svidja amerika posto vas je razbila na kosovskom polju, ne zanima nas bosance koliko vi mrzite ameriku.
gdje je sad onaj hajvan od glumca da ospe paljbu u medijima i da malo sazaljeva dijete, ali ne kucici su vazniji :S Kako su i retardirani cccc
Prenerazilo, od glagola preneraziti, NIDJE VEZE
@rimde Zapad za kojim mi težimo ne postoji. U Kaliforniji će do kraja godine djelimično legalizirati marihuanu pa će svi stariji od 21. godine moći duvati po volji. Spremi se za budućnost.
Ja mislio moja mama najbolja na svijetu.
Vidi PIPA sto je sladak
Jeli to zapad kojem tezimo ??? Nadam se da nije
Ovo im je kazna zato sto pale Kur\'an
Mozda nije marijuana ljudi sta vam je.... mozda je CRACK :)))