Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto kako Amerikanci i Evropljani za cas posla uniste jednu od najstabilnijih i najsolventnijih Aviokompanija na svijetu. To su vec jednom napravili s malezijskom valutom, kad je Malezija postala ekonomski prejaka za njihov ukus.
I onda ti neko kaze da mlatis praznu slamu i da si ludi teoreticar zavjere, a ovo sto si ti rekao je cinjenica. Naravno nedokazana, ali ostaje cinjenica...
MMujaga to je to A njima sto se jebe za zivote ihh.
sad kad nasa vlast kupi ove avione, pa da stoje ko TALGO vozovi u Velesicima
Da je naša kompanija proglasili bi stecaj
Dajte nama jedan na leasing. Onog nismo ni otplatili a vec je ostario.
Evo prilike da se opremi aerodrom u Trebinju, da se pojaca flota 😀..
http://politik-im-spiegel.de/der-aufgeschobene-kollaps-des-us-dollars-und-japans-vorgetuschter-whrungskrieg/ O monetarnoj politici SAD-a. Nazalost na njemackom, al mozda google prevodioc pomogne.
Evo prilike za BH Airlines i Bakiragu da po bud-posto pokupuju ove avione HAHAHA ;)) samo 100.000 radnih mjesta i BAKIR-aga HAHAHAHAHA :D
"Malaysia Airlines stavila je cijelu svoju flotu od šest Airbus A380s aviona na prodaju, kao i četiri Boeinga 777-200ER u cilju nadoknade gubitaka koji iznose nekoliko miliona dolara." Ako nov A380s kosta 400 mil US$ a dug MA je nekoliko miliona dolara ko ovdje lupa novinar ili rukovodstvo Malasysa Air?
novinar ... vjerovatno nije dobro preveo skraćenicu za milijardu
Tesko da se moze izvuci vise iz ove krize, propadaju svakako, da li s necijom namjerom da ih unisti ili ne, ko zna.
Sve je to cudno i ima puno stvari koje bas nisu "ciste" ako je nekom bila namjera da ih unisti, pa moglo bi se reci da je i uspio.
U prijevodu odsad samo taxiraju po gradu
cudo jos niko nije napiso da ce kupit bakir :-)
daj jedan za ove nase politicare,jer su se pokazali da su pouzdani sa padom sa velikih visina