Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Probao sam preko VPN-a svih EU zemalja pristupiti ruskim medijima da vidimo šta oni kažu - NE MOŽE. Onda uključim američke VPN servere i MOŽE. Koja ironija sunce ti ameri mogu koji su praktično strana u ratu a EU se boji da pročita ma da pogleda šta Rusi pišu. Klix ima isti strah, strah da možda sve i nije tako kako kažu/lažu.
Još veća ironija je da Rusi skoro ništa ne pišu o ratu već o svakodnevnom životu, politici i tek na dnu imaš neku vijest s ratišta i naravno odluke predjednika Rusije.
gledao sam i cijene npr kruha. U Moskvi je kruh 6x jeftiniji nego u BIH (500g) napravio sam i duži spisak i ne mogu sebi doći koliko naši mediji lažu po svakoj osnovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E, kad pročitam ovo "daju". Samo im je naređeno. A neće se Ukri usrećiti s ovim.
2023 BiH 4 helikoptera Mi-24 nabavlja za Oružane snage BiH.
pa srbi 100x pisu vise o ratu no rusi
znaci makedonskoj vojsci su ostale jos samo pracke.
makedonija ima 2 mil stanovnika pobogu moze donirati dva hljeba
Opet se malorusi nakotili na komentarima
Svima koji su na ruskoj strani, pogotovo glupim Bošnjacima među njima, grebem sestru i sve mlado žensko u familiji. Hvala.
potpis +1
a jos imaju plate od 250km, tako siromasna drzava
Pa ebote, ovi makedoncii jaci nego mi, poravnali.bi nas za 24 sahata, ćuj imaju da poklanjaju, a mi nemamo ni za gašenje pożara...
Normalno da ce poslati jer su vojnici ili placenici iz Ukrajine bili u Makedoniji i borili se protiv Albanaca i to bas su koristili Ukrajinske helikoptere odnosno pilote!
Bravo za Makedoniju.
Bravo Makedonija, stala si na stranu pravde I slobode. Nisi niti ces biti ruska gubernija kao sto je tvoja susjeda.
Kada je bilo gusto protiv Albanaca, ko je prodao avione i helikoptere uz čiju saglasnost... Kao i oni Su-25, ovo je odavno za otpis. Nije moguće ni servisirati, održavati... Ironija, Makedonci sve slušali Zapad, čak se odrekli i imena države, davno prodali EP Nijemcima, dali sve što su Albanci tražili... I opet, ništa bliži EU nego mi...
bosnjA hurme i somune,zlu ne trebalo