Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije bila pametna sa 18 kad ga je rodila,a sad je jos gluplja. i nije mi neko cudo-jer on prema njoj ni nema osjecaje kao prema majci,niti ona zna sta je imati dijete-ostavila ga je. ona je poremecena osoba. samo nije fer da ona dobije 9 godina, a onaj boskic za stotine ubistava samo 10 godina. nije fer.
Mora da su bili uzoriti krscani.
I ja sam svoju macehu g.uzio dok mi je stari radio.Jeli to Lose ili ???
MOJA MAMA SE K.A.R.A SA MUSLIMANIMA, A SAMNOM NECE!!!
eto kamo ide zapad, mislim da je nama bolje okrenuti se ka istoku, jer tamo ovakvih nastranosti nema
POGLEDAJTE KAKO JE UTAČKANA OVA KUROSAVA.RAŽNJATOVIĆKA,ULTIMATIVNA CIGANSKA PUKOTINA.
Znate sta je kod nas u evropi, na zapadu najljepse? Vrlo brzo naucite plesati sve poznate svjetske plesove, jer na ulicama je toliko psecih govana, da skakutanjem, preskakanjem i izbjegavanjem vi zapravo cijelo vrijeme plesete.
jos kad nam ukinu vize, ima da bude veselo po evropi. Ima da se nagledamo crkava, ima da se naslusamo crkvenih zvona, ima da se naucimo kulturi. Ah samo kad nam dadnu vezvizni rezim. Ma napokon cemo se nauciti civilizaciji.
Ovo samo za one koji zele da Bosna bude kao zapad i da budemo civilizovani ....zar zelite da se i kod nas ovako desava ????/
boga mi...kad imas ovakvu mamicu....nije lako
Haha :D
I ja bi ovo radio.
Mislio sam 100x... lol
E ne bih joj ja oprostio cak i da mi je 100% mama!
vidi balidzana sto se javljaju a u sumu balidzani, isti ste k***c kada ko sta uradi kaci se muslimanstva kriscanstva pravoslavstva jevrejjstva p***e m******e, a davno ispali iz i jedne, cuju preko vijesti o njima