Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masonska posla,podrska za gospodina Ahmeda.U.bij c.ifute !
čufutska marva je najgora sorta koja je ikada hodala ovim dunjalukom, omražena od svih i prokleta od strane Stvoritelja i pretvorena u pogane majmune sa kikicama.
Udri gada Sijitskog genocidnog ! Sloboda Sirijskim Sunijama !
Izuo sam se kad sam opstio sa zenskim dijelom tvoje familije ..pitaj ih kakavu spravu za deratizaciju imam ...ljubile su ga od miline ! Ko se vas prepadfa ,zasto imate visoko misljenje o samom sebi ..ja samo osjecam mucninu i gadjenje kad vas vidim ..nesto poput isekta stetocine !
Amere j.e.b.a.l.i. ti iluminati m.a.t.e.r. retardiranu
Šta si se odmah prep'o, ovo je obićna cipela. Deratizacija je potrebna za takve miševe kao što si ti. Ti nebi morao ni gađati cipelom da bi nekom naudio. Dovoljno bi bilo da se izuješ.
A sta moze covjek ocekivati od ovih primitivnih arapa, nego ovako nesto na kraju ove arapske ublehe nisu ustanju niti oko cega da se dogovore pa se cude sto ih jedan relativno mali Izrael godinama dere i razvaljuje ! Vrhunac hipokrizije je podrska ovim b.ud.al.etin,am,a od strane njihive primitivne" brace" iz 24% b.ali,sta.na hehehe da covjek pukne od smijeha ,sto narod kaze "nasla krpa zakrpu " sve skupa i jedni i drigi velika "vreca vanago " koja s.m.r.d.i a s.m.r.ad siri citavom planetom i zagadjuje istu ! Protiv toga postoji efikasno oruzije Hriskansko / Krscanska deratizacija ! Nesto razmisljam koliko vam "pomogose " ovi arapkosi ..zivite eto u" svili i kadifi a tece med i mlijeko " slijedeci njihov put mudjosi iz P i H mozete zaboraviti bilo kakav napredak ,vec sad ste u zaostatku za normalnim svijetom milijardu svjetlosnih godina !
redakcija klićakX će da dobije dršku metle u pakaš kada kod nas krene rokanje ko u Siriji, kako će im biti veselo u društvu sa američkim bradatim FSA domonjkratama, hahahahahahahahah a curice novinarke će imati poseban tretman pravo napredan pro-zapadni status.
jewish u usa su upetljani u sve mahinacije i lopovluke nije čudo što ih toliko mrze, kada se krenu tamanitii ovi crni protiv bijelih prvi će da nastradaju upravo oni jer ih niko ne voli. vidjećete
Hoce li ko Izmetbegovica mladjeg tom cipelom?
Lider najveće opozicione stranke u Turskoj kritikujući politiku vlade iz Ankare protiv Damaska i informiranost iste u vezi s napadom Izraela na Siriju se zapitao da li Turska …............Mursi dočekao Ahmedinežada u Kairu
ovo što ti pišeš nema veze s vezom. ovdje se želi reći, barem ja, da portal klix.ba radi u službi anadolije i ostalih fašističkih medija, a naši komentari su tu nebitni. klix, al jazera, anadolija, bbc i cnn su mediji bankarskih fašističkih konzorcija i oni samo truju narod svojim lažima. to što ćemo mi pisati nebitno je. primjer ti je ova vijest, sirijac gađao iranskog predsjednika cipelom, koja glupost. prvo upitno da li je on sirijac, ako i jeste izrod je svoje države, drugo ta vijest je smišljena kako bi se stvorila lažna slika o siriji i iranu jedinim zemljama na bliskom istoku koje imaju dostojanstvo. ostalo sve karina ko i na balkanu.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
KOJA JE TO BAGRA ANADOLIJA, DA TE BOG DRAGI SAČUVA. OVI FAŠISTI SU TOLIKO SOFISTICIRANI DA SU SKLONI PRIČATI I OVAKVE GLUPOSTI. PROZIRNI STE, LJUDI JAKO DOBRO ZNAJU ŠTO SE DOGAĐA U SIRIJI, JER SMO TU ČIZMU FAŠIZMA VIDJELI I U LIBIJI, A EVO SAD I KOD NAS NA BALKANU. NAŠE VLASTI NEMAJU DOSTOJANSTVA NI TRUNA, NE VRIJEDE NI LOŠIJE KUTIJE CIGARA. KADA BI FAŠISTI REKLI NAŠOJ VLASTI DA SKAČU PO DRVEĆU ONI BI PITALI MOGU LI DOBITI PATIKE DA IM BUDE LAKŠE, A U MEDIJIMA BI LUPALI KAKO SE ZALAŽU ZA INTERESE SVOGA NARODA I KAKO IM JE NJIHOVA DRŽAVA NA PRVOM MJESTU.
popij jednu za smirenje, j.e.b.em te sugava.kako ces zaspat veceras?eto hanke da gazi jaja
SAMO NAVRATIO DA MU S ISKENJAM NA MOLITVU I TO U DŽAMIJI...ILUMINATSKI DEMON KOJI FOLIRA PRIMITVCE U ŠIROKIM NARODNIM MASAMA...
Dokad ce klix biti sretstvo propagande i laži stranih medija? Stidite se!