Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ti je tako kada su ti kod djevojke bitne samo silikonske sise i plava kosa, dok je njen intelekt u drugom planu
prokleto zensko
e neka :D kad je ogranicena
Dati zeni da izadje iz kuhinje, eto sta se desi.
e zbog owakwih stwari ja i ne zelim da imam curu :)
glupoooo zensko !!!!
kakva idiotkinja! Ovo kao ona djeca sto govore preko fb kad ce ici na more u koje mjesto i koliko dana-i hebaji ga, umjesto odmah lopovima da da kljuceve od stana...hahahahah
ovo k\'o da su mafijasi sa ovih prostora :D
carabinieri u spaniji :D
sto talijani vole nesto muslimanke
E moj bilmeze ne nose se drva u sumu !!!
Hoces ti zensko sa sobom na odmor vodit...
Je l\' se ovi na ovom portalu z.a.j.e.b.a.v.a.j.u., il\' su oni stvarno nepismeni?
Opet ste se, po ko zna koji put, žestoko provalili s naslovom. Ispada da nije uhapšen što je činio kriminalna djela nego ZBOG FOTOGRAFIJA NA FB-u.
inače fb koriste samo glupani
idiJot..
Adem...................................................................................... .................................................................................................................................................................................................................................................................... .................................................................................................................................................................................................................................................................salvatore.