Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je četiri metra,malo..
stvarno nije smjesno, al ove srbe je*e ko stigne
Trebalo je jal 3 po srpski jal 5....niko se ne krsti sa 4 prsta....
madjari ocito ne znaju da su srbi nebeski narod
Hercegovac,evo link pa proöitaj iyjavu Franje Komarice:http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/281212-Biskup-Komarica-Nad-Hrvatima---izvrsen-genocid.html
Bosnjaci, uz svo prihvatanje vase patoloske, hronicne, opsesivne, histericne i neizljecive mrznje prema Srbima, Srbiji, RS i svemu srpskom uopste, bolje je da ne komentarisete ovaj clanak, brukate se. Kolicina elementarnog neznanja je jeziva i skandalozna. Nista bolje ne bi prosle Hrvatska ni Rumunija ukoliko bi to bili alternativni putevi ilegalnih emigranata. Zid ne predstavlja odraz odnosa Madjarske i Srbije kao drzava. Ako vama to uopste do mozga dopire. Mada sumnjam. Vama je vrhunac dana izgleda 10 cevapa sa lukom po ovoj vrucini, uz manje razmisljanja i pameti. Svi ste izgleda odreda kao Dino Mehmeda Mujkic. Bolje iskulirajte.
Živiš u oblacima mala ,,rece jednom vrli stihoklepac neki.. Mi samo koristimo priliku da se malo zahebavamo na vas račun..
Pametan potez Madjara. Znaju kakve su im komsije
malo je kineski zid ...toliko smrde smrdi.....
@lepi.janez,Ma kako da ne. Svi ste vi cetalji obicne picqice..eno vam ga premijer u Potocarima bjezi unezvjereno ko Pepeljuga,usro se cetalj a znao je lajati za jednog srbina 100 muslimana..
Evo nadrealisti prorekoše i ovu zezanciju. Pravi se zid između Evrope i Jugoslavije. cccc
Znate ima onaj vic.. Kad dodju srbin i bosanac kod boga i bog im kaze da ce im ispuniti po jednu zelju.. kad prvi srbin kaze,zelim boze da stavis jedan veliki zid oko cjele srbije i bog mu ispuni to.. pita bog bosanca sta ce on.. kad on kaze pa boze jos pitaj puni taj zid vodom do vrha... :-D
Imaju ljudi para, pa ne znaju sta bi s njima
Que pasa chetnicos?
I Madjari skontali ppred koga zive!
Pored moje sigurno nije, komšije nismo, ali da je tvoja smrdljiva, izgleda jeste kao i kompletan narod ! :)
Pa ne govore dzaba da su Srbi balkanski Meksikanci ovo je jos jedan dokaz.
blago mađarima.
Salu na_stranu - skont'o Madjar koja su doba. Pricaj ti.
Eh da i mi hocemo jednom ugledati ovaj zid na Drini!
pametno