Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahahahaha ekspresno ublazavanje politicke retorike, u narodu poznato pod nazivom "sto poseres to i pojedes"
Pogodilo ga Šefikovo pismo garant, cim je promjenio plocu i sad umjesto borbenih pjeva pjesme mira.
@Cortado Umjesto da sjedne s Merkelovom i donesu zakon na nivou EU - KO POČINI TERORISTIČKI ČIN DOŽIVOTNA ROBIJA I KOMPLETNA FAMILIJA DO 5.KOLJENA SE PROTJERUJE IZ EU. Dobili bi u roku mjesec dana sva imena potencijalnih terorista i to od njihovih najbližih kojima je stalo do EU i ostanka tamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ovakav stav Macron je trebo imat od pocetka. Gdje ce odvojit sve muslimane francuske od ovih izgrednika,vec kako je rekao da su to radikalno orijentisani,vec stetu nanose svim primjerenim muslimanima Francuske . I da se treba borit protiv takvih radikalnih svatanja a ne muslimana opcenito.
Baš si glembo 😂
@gooUser1984198411 Macron je i imao isti stav od pocetka ali to sto Erdogan ima problema na svim poljima pa ne zna gdje udara, to njegova stvar.
Isus za sebe tvrdio da je vječni kralj cijelog svemira (zbog čega je i bio odveden na sud, navodno izdaja i hula), pa je s križa govorio: "Oče, oprosti im jer ne znaju šta rade"... a Muhamed, čovjek koji je pljačko karavane, silovo žene, porobljavo nevine - ubijao je svakog tko bi ga krivo pogledao... talkin' bout a false prophet
Ti da razumijes nebi se ponasao tako,idiote jedan malecki..Veca flasa od 1 litae od tebe..Mrs stoko kolonijalna-okupatorska.
dakle nije problem klanje žena u crkvi nego karikature
Dosta si litao, sad lizi. Sigurno ima traume od one spodobe od zene
A sad razumijes
Licemjertstvo - gdje su bilii svi dusebriznici da bojkotuju kinesku robu, da kazu bilo sta protiv Kine koja trenutno drzi 2 miliona muslimana u logorima ?! Je li znate koja zemjla je medju prvima to osludila "sa velikim zgrazavanjem" (kao sto bi rekla Islamska Zajednica u BiH) - FRANCUSKA !
@gooUser1600729591 Inat je vas i doveo gdje ste danas..i neduzni narod pobjeno sa 3 strane rad vjere?Nisi ti dobro
Slobodu govora je jedana stvar. Druga je stvar sprdanje na ovaj nacin,bilo koga. Ali ne opravdava to monstruozno desavanja ti nekih "veliki muslimana"...Bori se za medzusobno dobre odnose da narod postuje svakog,i svakog bilo koju vjeru ima..
Covijek je upravu!! politicki islam je najveca opasnost za evropu pored putina i nacista!! U njemackoj imate dijelove gradova dje turci ili arapi pokusavaju podijeliti i ugrozavaju normalne ljude medj kojima su i muslimani
Neće više pokazivat!!
Ti ćeš biti uzrok nove francuske revolucije i revolucije u citavom svijetu koja je vec polako pocela i zahuktava se kad je pao gadafi koji je i dijelio narodu pasce te i vi faraoni koji ste umislili ako ste vladari da ste i ovozemaljski bogovi narod dopusti sve ali slobodu nikad,,smrt fašizmu sloboda narodu,,
Nikako ljudi ne mogu da shvate, sloboda pisanja ili crtanja nije da uvrijediš milijardu i po drugih ljudi. To je odraz nekulture, mržnje prema muslimanima, gluposti, ne informisanosti, zlobe.... Zanimljivo je kako se muslimani nikad nisu sjetili da vrijeđaju svetinje drugih vjera. Pa nisu jer im vjera zabranjuje a i iz poštovanja prema drugima. Tebi tvoja vjera ili ne vjera a meni moja.
@Ministarbubica Ovi sto su crtali ne vjeruju ni u sta i njih zaboli neka stvar ko je koje religije, pravili su karikature na racun svih religija. Preporucujem ti da pogledas cijeli interviju sa Macronom na Al jazera pa ce ti neke stvari biti jasnije a ujedno ces vidjeti kako se brani zakon i neda da religija bude iznad zakona.
Baš tako je rekao? Muhammeda a.s.?
Pa svi muslimani sirom svijeta koji nisu zadovoljni u Evropskim drzavama neka se vrate odakle su dosli i sve ok Nema ubijanja pljuvanja i to je to
@fbUser1573230202 što bi se to vraćali. Postali su građani te države i kao takva zajednica zaslužuju da ih se poštuje. Ko si ti da nekome kažeš da se negdje vrati. Francuska ih je primila kao jeftinu radnu snagu ne zato što ih voli. Osim toga kada se Amerika, Rusija, Francuska, Engleska ne budu miješale u stanje Sirije, Egipta, Iraka, Afganistana, Saudije, Turske, Irana, Libije, onda bi mogli možda nešto tražiti u tvom smislu.
Pa dobro ako ćemo pošteno za ubiti nekog doista krivca je ipak puno teže nego tu jadnu ženu majku troje djece dok je klečala i molila i tog čovjeka koji je cijeli radni vijek proveo u katedrali otvarajući i zatvarajući i brinući se o unutrašnjosti...