Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je explorer ship. Nije luksuzni kruzer
ovo isto onaj film trougao tuge
Neki dan se skrsio ne tako luksuzan brod s 250 migranata u Mediteranskom moru.
Ja bih platio da se ovdje zaglavim i da me vise nikada ne vrate nazad
tako nekako
Što?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sacekajte GLOBALNO ZAGRIJAVANJE, nivo mora ce biti VISI za 6 metara, mislim trebo je do sad, jos 2020. tako je bar NAUKA rekla, Ne gubite nadu, moze biti koliko je veceras! Nemoj da Vas buni to sto je NARDI DR BILL GATES kupio vilu na samoj obali, on je NADRI DR, on ne prati NAUKU! NAUKA je NAUKA!
Kad vidiš ovako nasumično kapitolizovane riječi odmah počneš praviti prepostavke o komentatoru. Ili je oboljeli šizofreničar koji je pobjegao iz Jagomira ili ima 80 godina pa ne vidi mala slova na tipkovnici. Daj čovječe piši normalno.
@Ratio - Drug TIPKOVNICA, potrudi se malo kad si vec toliko napisao, a nisi nista rekao! Daj malo KHICME, malo ELABORANTNOSTI!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)