Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje nego da budemo uvučeni u pakšu botoksiranog kepeca ko ti.
ovaj laktašenko je diktator, prevarant, krimos a naravno da takvi bolesnici odgovaraju laktaškom vepru jer su istih odlika i istih bolesti, primitivis idiotis dijagnoza za njih je općepoznata
@SimbolSlobode pa kako to ne poturismo dupe Srbiji 1992 i da budemo cukica Srbije i Miloševića nego nenaoružani sačuvasmo obraz i dostojanstvo?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukazak u NATO je obaveza propisana u Zakonu o odbrani. Taj zakon je izglasan od domaćih političara, uključujući i tog vepra s kojim se ližeš. Aplikaciju za NATO je podnio njegov kadar itd. Nas niko nikud ne uvlači nego ti vepar prodaje maglu.
Lukašenko vs Laktašenko
Zar ti vepar nije objasnio da to laktaši neće dozvoliti!!!! Vlaaaahahahahahaha
Lukasenko tipicni terorista, vidj se mahanjem prsta
Kako može narod biti glup i misliti, da će sa jednim diktatorom biti dobro?! jedna osoba ti odlučuje o životu i kako je nagodan kad ustane tako će svima biti. Ovaj trpa sebe i svoju familiju zlatom a ovamo šuplju narodu. Jel iko iz bliže familije od Putina poginuo? nije sigurno
Ajde ti brkati bivole odjebaus u skokovima, ko tebe sta pita ajd mrs
Pomozi ti sebi,otac te hebo kretenski….
Nećemo biti uvućeni, već idemo tamo trčeći, i onda laste skačemo u zagrljaj NATO-u. Mi smo uvijek bili, geografski, za vas i ruse zapad, tako da tu nema dileme.
Miletu samo pare trebaju moj Luki, samo keš, brza lova... yebe se njemu za tvoja tehnoloska dostignuca iz oblasti poljoprivrede.
Ma Željo je pokaz'o kako treba sa ovim Bjelorusima !
Jaka podrska u vidu Traktora, ako zatreba...
Dodik ce na kraju da uvuce Bosnu u EU tako sto ce ga skloniti, a iz straha od šurovanja s ovima 😂
Takozvani "demokratski" izabran predsjednik veoma bitne zemlje za svjetski poredak govori sta ce sa nama biti. Osim toga sto ne izlazi iz cmara drugog "demokratski" izabranog predsjednika, ujedno je postao o politicki analiticar. Zbog svega ovoga je ovaj smrdonja iz sumske otisao kod lukija na obuku kako ubiti politicke protivnike i to prikazati kao samoubistvo. Para naravno nece dobiti jer ih ni ovaj nema.
Sta kaze laktasenko naš
Jedini razlog ulaska BiH u nATO jestw da ce oni trebati vojnika za rat.
Nema šta... Jak partner. Sa vizijom i znanjem...hahahah