Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel sad sve konačno znamo?
Haha, al' se nižu biseri. Koliko su ti love dali za ovu izjavu? :)))))
budalastine. 90% ljudi na yebenom zapadu je depresivno.
Nije svaki čovjek koji boluje od depresije suicidan. Ako je čovjek uzimao lijekove redovito onda je bio rega, ako je govorio 'i see dead peaple' onda je to već problem. A u suštini više od pola svjetske populacije boluje ili skriva da boluje od raznih vrsta depresivnog stanja. To je bolest današnjeg društva.
ponovo budalastine. cim imas vremena i malo mozga i pocnes kontat o svim sranjima oko sebe to te ucini depresivnim. na svakom covjeku da to sranje zbaci sa sebe i gleda na lijepe stvari u zivotu. ja ne poznajem nijednog crnca ili mexikanca koji je depresivan a znam dosta ljudi. svi "depresivci su bili "bijelci"
Od samog pocetka smrdi u Lufthansi od dionica, vlasnistva, drzave, zali boze zrtava
naravno da je znala. sve oni znaju ali lova i interes ko šiša izgubljeni 150 života. znala nego šta, širom svijeta čisti lopovluci