Strah i trepet u Švedskoj
0
"Lovac na imigrante" ponovo pucao u Malmeu
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ dajk takve ko ti \"svedjani\" bi prve pohapsili! Ubio si se za logora heheh
pitamo se tko su ti \"bivši kriminalci\"??? pa stoka crna muslimanska i njihove sluge šiptari.RADI NJIH I NJIHOVOG \"B I V Š E G\" a i sadašnjeg \"poduzetništva šveđani i pucaju.da su bar prije šamarali i tjerali van danas ne bi morali pucati.ja svakako navijam za šveđane hehehe
Cekam samo kad ce poceti gadjati malo vecim napravama po narodu, npr. haubicama. Nije ni to daleko.
Kakvu ste vi vlast preuzeli tamo majketi, niste niko i nista, kao i svi ostali imigranti u Svedskoj, a i u ostalim zemljama, mali i nebitni.., ima vas fala bogu puno, al\' koda vas nema, niko vas nista ne pita, imate mozda par neki organizacija koje su tu da pozovu pijevace, naprave od bajrama do bajrama neki dernek i to je to.. tisu misu !!
Evo zadnje informacije iz novina i sa svedskog radija.Bivsi clanovi kriminalnih bandi i njihove bivse vodje,pokrecu sopstvenu potragu,nevisno od policije.Kao sto je izjavio jedan od njih \"taj neka moli Boga da ga policija nadje prije nas\".
Trebali bi mi nesto nauciti od svedjana. Puske u ruke i odma sandzaklije rokati!!!
Ma ljudi kako su nadrealisti predvidjeli da ce poslije naseg rata i Evropa da \"bukne\"? Ko li im je \"sapnuo\".. Ljudima sa intelektom ne treba manogo pa da \"vide\" ispred svoga vremena... \"A ko im je kriv kada nisu htijeli da dodju na mirovnu incijativu u CAJNICE ! \"
A dobra je i JANA za pranje guzice
Da li ste znali? Da su NATO_PAKTOVCI , u napadu na sluganiju serviju i svoje sluge serve,prali straznjice \"Knjazom Milosem\"
nije još majmun udario na balkanca...da mu pokaže i dokaže da je on sam stranac u vlastitoj zemlji a da smo mi preuzeli vlast. Udri švedjana u glavu ( a ako nije pri ruci, može i srbina) Pa jbm im ma..ku, ko će im produžiti naciju ako mi nećemo..
..Treba ovog lovca na imigrante dovesti kod nas.
Ma gdje smirilo drug, sta ti je? Za nas sto je \"mirno\" za evropu je III.svjetski! Nego da je nama dobit\' sengen, lako cemo mi onda do tog malmea i traziti lika, sandzosi ce ga izbosti prvi!
Najnovija vijest je da je ex mafija javno izjavila da ce oni uhvatiti tog \"strijelca\" Najavili su da bi mu bilo bolje da ga policija uhvati, nego oni! Sad je policija zabrinuta.....hehehe Svaka cast mafijasi! Treba toj pi*kici koja kukavicki, po mraku, puca na ljude pokazati sta je hrabrost i sila!
Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas... Taman kad se ovdje malo smirilo, ostatak svijeta se zakuhava
Samo na kraju članak griješi. Imali su ovakvu vrstu nasilja od avgusta 1991. godine do januara 1992. godine, doduše ne u Malmeu nego pretežno u Štokholmu. Uhvaćen je tada i osuđen za jedno ubistvo i devet pokušaja ubistva na doživotnu robiju atentator čija su meta bili imigranti. I tada je jedna populistička, anti-imigrantska stranka bila ušla u parlament kao i ovaj put, i moguće je da ta oštrija retorika naspram imigranata u medijima i društvu utiče na neke labilne osobe koje pođu da izvršavaju atentate. U svakom slučaju je stanje problematično.