Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Egipat: Mubarak bolestan, ali nije u komi Egipatski državni mediji negirali su danas da je bivši predsjednik Hosni Mubarak u komi. Egipatski dnevnik \"Al masri al Jum\" pisao je juče da je Mubarak teško bolestan i da je pao u komu nakon masovnih protesta, zbog kojih je krajem prošle sedmice otišao sa vlasti.\"Bivši predsjednik je u teškom psihološkom stanju i odbija liječenje uprkos bolesti\", piše provladnin dnevnik \"Al gomurija\", pozivajući se na izvore bliske Mubaraku. Vjeruje se da je Mubarak trenutno u odmaralištu Šarm el Šeik na Crvenom moru.Mubarak je podnio ostavku 11. februara i vlast je predao vojsci nakon 18 dana antivladinih protesta.Novo vojno rukovodstvo raspustilo je parlament i suspendovalo ustav. (Srna)
nece me iznenaditi i ako umre u vijestima za desetak dana. to ce znaciti da su ga premjestili na sigurno da trosi svoje halal milijarde u miru i daleko od prezira siromaha. koji ste vi samo politicari krepali dabogda!
et, ima 70 mld da se izlijeci
nasikiro se ciko. ali bice bolje. mozda mali problemi sa varenjem. mozda dobijes i proljev. al bice dobro. samo se sjeti onih 70 milijardi nama ce ti biti bolje
da mu skupimo za kesicu sode bikarbone... :)
bacali sihre kabala demonstranti
.....nasekirao se od ovih demonstracija.....