Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi ne namo ni demonstrirat,izađemo na ulicu,stojim i šutimo,onda poslije par sati pojedini od nas počnu padat u nesvijest,dođe hitna i odnese ih,mi ostali odstojimo još sahat dva i razlaz,svi kući gledat seriju
Ovi protestuju zbog nekog dogadjaja ia 1605 godine? Wtf!!!. Procitah clanak dva puta i ne skontah zbog cega su demonstracije. Jos haos napravili.
Ako mislis skontati citajuci Klixove clanke daleko si od realnog zakljucka.Bolje procitaj koliko kraljevska porodica posjeduje.
Ove čuvene maske koje koriste Anonymousi su napravljene po slikama Guy Fawkesa. Guy Fawkes je zavjerenik koji je spremao atentat na kralja. I klix nije baš sasvim dobro napisao da je izvršen neuspjeli atentat, jer atentat nije izvršen ni uspješno ni neuspješno. Atentat je bio osujećen dok je bio u pripremi, prije nego što je iko išta i pokušao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve dok sebicna droljica(kraljica) upravlja kapitalom koji nema cak ni 40% britanaca zajedno bice neredi.Zelim odati pocast Guy Fawksu koji vam je sa 12 prijatelja zamalo kosta glave kralju.Robovi dignite se
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.
Ja sranja u Britaniji...