Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je JEBOLA od 92 ,samo stanje u državi nas zaražava nacionalizmom svake četiri godine,svaki minut se neko zarazi nekom od nacionalnih stranki,a narod 20 godina umire od neimaštine,nezaposlenosti gladi šta nama Bosancima treba gore.
Britanac umro od ebole u bolnici u Skoplju! Ima još jedan oboljeli. Znači, tu nam je došla, u komšiluk. A znamo da su naša braća Makedonci u istim go.vnima kao i mi što se zdravstva tiče, eto nam je za sedmicu u BiH.
Mi smo ba otporni na sve boleščure :)
I nju ce ocerupati nasi politicari.Pozeljet ce da nije nikad dosla ovamo :)
Nista neobicno,samo jos jedna laboratorijska igra farmacije i onih ''lutkara'' gdje im na predstavi samo ruke vire,a ostatkom tijela su ogrnuti mracnom sjenkom.Mater vam karnem kapitalisticku.
JOŠ JEDAN LABORATORIJSKI VIRUS
agenda 21 ... ***pulacija
ja se nadam da makar neki znaju, da se edukuju. evo izgleda da ti znas, to me veseli.
btw, zasto je "de po pu lacija"" cenzurirana rijec
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
stani kod AIDS-a imas sex
BOSNA I HERCEGOVINA IMA SVA ZLA SVIJETA. DRŽAVA NA TAKO ČVRSTIM NOGAMA KAO DA SU (JOJ NOGE) OD KUHANIH REZANACA, NEZAPOSLENOST, BIJEDA, PENZIONERI JEDU IZ KONTEJNERA A VLAST NE HAJE ZA TO VEĆ SE SAMO SVE VIŠE I VIŠE BOGATI, LJUDI KOJI RADE UGLAVNO RADE DŽABA, NEMA PLATA, ONI KOJI RADE KOD PRIVATNIKA NISU OSIGURANI, NEMAJU SLOBODNE DANE, AMA DA NE NABRAJAM ALI VALA NE BI BILO LOŠE DA NAS BAREM OVA BOLEŠTINA ZAOBIĐE. PA VALJDA ĆE BOG POGLEDATI NA NAS AKO NIKADA ONO BAR SADA.
To je baba Vanga prorekla
IZGLEDA DA JE KRENULO SA OSTVARIVANJEM PLANA ROTSILDA I ROKFELERA VELIKIH MAJSTORA ILITI MASONA DA SE SVJETSKA POPULACIJA SVEDE SA PET NA JEDNU MILIJARDU STANOVNIKA TAKO STO CE UBACITI VJESTACKI IZAZVANE BOLESTI TIPA PTICIJEG GRIPA,SVINJSKOG GRIPA,KRAVLJEG LUDILA,SIDE I NAJZAD EBOLE....PRVO JE NAPRAVLJEN LIJEK ZA POMENUTE BOLESTI I SVE SPREMNO CEKA ESKALACIJU VIRUSA DA BI SE VELIKI MAJSTORI NASTAVILI ENORMNO BOGATITI DISTRIBUISUCI LIJEKOVE SIROM PLANETE I TO NARAVNO DEBELO NAPLACIVATI....NJIHOVA ZELJA ZA VLADANJE CIJELIM SVIJETOM NIKAD NECE PRESTATI JER IMAJU LJUDE U SVIM VLADAMA SVIJETA I TO ONIM NAJJACIM POPUT AMERIKE,ENGLESKE,NJEMACKE,FRANCUSKE,KANADE AUSTRALIJE,JEDNOM RIJECJU SVIH KOJI NESTA ZNACE....VRIJEDI MALO RAZMISLITI SVOJOM GLAVOM I IMATI STAV PO OVOM PITANJU A NE IZGRADJIVATI GA KOLEKTIVNO PUTEM MEDIJA KOJI SU ITEKAKO POD NJIHOVOM SAPOM...........
Mislim da je sustina bitnija od cifara,zato mislite svojom glavom i jos nesta a to je da pomenute bolesti nisu dale valjan efekat pa se zato svakodnevno pojavljuju nove i nove....
sa 7 milijardi na 500 miliona ili milijardu,milijarda je nezvanicna..kao sto rece RD Georgia Stones
12-tog glasajte za ebolu, da i nama malo svane....
Pa eto, ako je Ebola najslicnija AIDS-u, sto se brinu? Ni AIDS nije unistio citav svijet...cemu tolika panika?! Ovo je cista glupost
"Na osnovu svoga 30-godišnjeg iskustva u zdravstvu, mogu reći da je jedina stvar slična eboli zapravo AIDS". Pa mora da su obadva virusa dosla iz iste labaratorije.
Molim nadležnog reisa da objavi fetvu i džihad protiv ebole, a takođe crkvene velikodostojnike da održe molitvu po povodu ebole, kao i da pozovu sve viruse ebole na razum i mir. Amin.
Necu reci da ti je glup komentar...
Blablabla. Procitani su jos nakon gluposti sa pticijom gripom, pa onda jos i svinjskom, bas sam kontao sta je slijedeci potez vodecih svjetskih farmaceutskih kompanija.