Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ampak, Posmatram i analiziram, 99.9%tvojih reakcija je vezano za Islam i mrznju prema Muslimanima Ti si iz nekog djavolskog plemena, mrziš najprije sebe, svoju obitelj, cak i zemlju po kojoj hodas. Predpostavljam da si neki ex musliman (odpadnik) mada se predstavljas kao židov, ne? Ukoliko je tocno da si židov, zašto se ponekad ne sjetiš Hitlerove mržnje prema vama i kamo ga je to odvelo, ne? ps. obraca ti se nemusliman!
klasika ... muslimani prvo zagovvnaju sa svima a poslije im cijeli svijet treba pomagati
Oni koji kukaju kao ugrozeni su BH vatikanci...ili kako sebe nazivaju, hrvati. Muslimani Bosne su najbrojniji narod i kao takav ne moze biti nikako ugrozen. Kr-vario je skoro 4 godine da bi ostvario slobodu od komsija sa istoka, potpomognuti onim domacim ruskocrkvenasima...i sa sjevera od strane balkanskih vatikanaca, potpomognuti onim domacim BH vatikancima. Opstali smo i nikada nismo bili jaci. A sto se tice muslimana koji se ugnjetavaju tamo gdje su manjina...pa to je u naravi NEmuslimana, ma koji oni bili (hidnusi, budisti, vatikanci, protestanti, ruski crkvenaši, komunisti, sekulartisti itd...). Treba pomoci muslimane Mijanmara vojnom pomoci da se ljudski mogu odbraniti od tih PAGANA. Iskreno se nadam da ce se oglasiti neko u SA ko je voljan organizovano i institucionalno pomoci muslimane Mijanmara koji trenutno prozivaljavaju ono sto su nase majke srebrenicanke prozivjele od srbo-cet.nic.kih divljackih hordi.
Problem je u tvojoj mami kad te rodi takvog glupa...
Ja mislio da ste UGROZENI samo u bosni, kad ono u cijelom svijetu ste ugrozena vrsta. Pitam se da li je problem u vama ili u ostatku svijeta?