Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni ljudi.. To što je njima učinjeno je definitivno najveći zločin u istoriji čovječanstva.
Tipicni bosnjo koji po cijeli dan kmeci o genocidu..svaki dan ismijava jevreje..velica hitlera.. i hajd ti takvog ozbiljno shvati
hoce li sada napraviti majice ? nece naravno, jer su oni malo ozbiljniji od nas
Nikada više zateć nas neće gole, bose i gladne. Nikada vise niknuti neće koljačko sjeme iz tame. Jevreji su prezivjeli sve tlacitelje i zlotvore, a svaki tlacitelj je propao.
Zatrpavaj to...
Neka su otkrili, sad kad ih opet bude neko poklo da ne mogu ic tu.
@Flowara da su i tvoji u srebrenici htjeli da kopaju tunele ne bi danas Fikret prodavao majice.
A ja mislio da su svi stradali u logorima smarti pa vaskrsnuli u Palestini ! Ipak i sa 6 miliona kašika se mnogo može uraditi. NArodan kaže: U rukama mandušića Vuka svaka puška ubojiza. Titovi omaldinci su lopatama naparvili prugu Šamac .-Sarajevo. a Nakirovim omladincima treba evo pune samo dvije godine da sjednu u fotelju !! Onda pluralizam interesa, pa ovo pa ono, pa neizbježno IMT, i eto već novih izbora, dok trepneš !
@kuga imas srebrenicu sprdaj se sa njom. Sram te bilo
@dzekjunfosjek Upravu si! Nase nam tragedija a ovo deset puta gore sprdnja!
Eke kasikama :)