Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turska je azijska država. 97% turskog teritorija leži u aziji, a samo 3% svojim teriorijem se naslanja na europu. dakle, turci nemaju šansi da uđu u eu, pogotovo šro svaki njihov pokušaj austrija blokira vetom.
evo srbi ce da povecaju poklon turskoj za jos milijardu.....nek se pripreme da prime bosnjake :)
Prije cemo mi uci u EU nego Turska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupa i kurvanjska Evropa misli na takav nacin kupiti mir, smijesno. Obecanjima??? Pa nisu Turci naivni, uzet ce im lovu i nastaviti po starom
Vjekovni krscanski san se hinjski ostvaruje ,Turska im je uvijek bila trn u oku.Nisam ekstrem niti sam ikada bio ali za nas muslimane nikada nije bilo gore.
Pustite Rusiju na njih :)
Hriscansko licemjerje ponovo na djelu... Samo cekaju trenutak da ti zabodu noz u ledja..
evo srbi ce da povecaju poklon turskoj za jos milijardu.....nek se pripreme da prime bosnjake :)
@ninina O toj njihovoj " humanosti" prema muslimanima dovoljno govore slike sa madjarske granice.. Ili slike o Grckom busenju brodova sa migrantima,ili slike sa makedonske i hrvatske granice..Da su tu u pitanju hriscanske izbjeglice,ne bi bila danas "izbjeglicka kriza",nego bi svi normalno prolazili granice,a ovako ih tretiraju kao stoku..Danas je u svijetu terorizam glavna tema,a niko ne prica o terorizmu koju je katolicka crkva provodila jos od svog postanka,pocevsi od inkvizicije,pa nadalje..Cak je i papa Pije VI bio direktna podrska Hitleru,pa danas o tome niko ne prica..Sve sto se radi protiv muslimana to nije terorizam i za to niko ne odgovara,jer su muslimani svugdje legitimna meta,pa makar to bili i obicni ljudi,to se onda opisuje kao preventivno djelovanje protiv terorizma..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
turci primi preko 2 mil. izbjeglica! to su ljudine,a ne licemjerna europa
zasto bi turska primala izbjeglice?
Trenutna evropska politicka elita je ili potpuno nesposobna i slepa, ili svesno radi direktno protiv interesa svojih drzave i unije. Jednostavno omogucite i pomozite svojoj clanici Grckoj da obezbedi granice, i uvedite sankcije Turskoj koja planski finansira Isil i destabilizuje Eu po planu iz Washington-a. Prosto neverovatno kakvi imbecili...
Evropa je toliko slaba da to vise nije sala. Totalna nemoc,tolerancija nulabodova,dogovara ni na vidiku.Placati Turskoj da rijesi njihov problem je moralno samoubistvo i volio bih da ih Turci oderu.A izbjeglice zaustavit ne mozes,vratiti u njihovu zemlju jos manje.Sad ce pojedinci i grupe zgrnuti bogatstvo naprebacivanju izbjeglica
Njihov problem :))))
Ma i nas je dragi LION7 jer je to za nas narod neostvarena zelja,svi bi nesto u tu EU a ljudi dizu zice izmedju sebe.Ranije jesu bile granice ali zica se nikad nije dizala,licemjerje za nepovjerovat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahahahahaha žalosna ti njemačka,hahahahaha!!!!
Sad rade muda kod gosp. brkatog