Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od toliko raznovrsnih i interesantnih stvari u zivotu ti ulozis sav svoj trud u mrznju....
Grehota je opravdavat ikakvo ubojstvo ali nekako mi se cini da je ovo bio bas dobro potrosen metak.
Steta samo livade koju su uprljali...
...bio jednom jedan KKK Frank Ancone i samo je to bio.
tako itreba chetnika u glavušu
@drinajedina. bośnje ko ti?
Oh pa ako je tako onda R.I.S (rest in shit)
Trebali su ga davno.zavrsiti
Sredio ga Dino zbog neovlastenog koristenja titule Carobnjak!
Rahmetlija i on. Džehenem za rahmetliju je otprilike ovakav. Sjedi 10 krupnijih crnih momaka i vele uđi, uđi momak nemoj se stiditi.
@jokashmokash ebo te i komunizam i ova sda danas ti neznas ni ko si ni sta si zato nas danas svi gaze zato sto nemamo svoj stav ja ponavljam za nas muslimane je hitler dobar bio branio nas je od oštrih cetnickih noževa kasnije partizanskih Srbi drže do sebe i vole svoje a naši gnjidavci samo obaraju glave i kažu Haj nema veze Amerika je kriva svi smo mi isti a u Beogradu rehabilitacija draže mihajlovica ljudi vole svoje a mi smo fffujjjj fffujjjj tako ti poput tebe
mozda je bio rasist
Dostavio ono malo mozga sto je imao u rasutom stanju a kao potpis za prijem dobio malo sacme.
Plaho sam se nasikiro
Bravo
Pretrpio čovjek smrtonosan hitac u glavu sačmaricom.
neko se osevapio