Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovi teroristi poceli prijetit preko fejsbuka.Obama ukini mu profil da ova babetina ne klepece
Ma koga ovaj poziva, ko je njega instaliro, šta hoće više ovi huškaći. Tamam da imaju imperijalisti povod za svoje akcije. Jel ovo njihov čovjek. Moj nije iako sam musliman. Koji je ovo maloumnik. Pozivati u anarhiju, stihijsko djelovanje bez jasnog cilja je rađanje i razvijanje mržnje, razdora, nepovjerenja među ljudima. Fuj.
Muslimani? To možda oni koji se nazivaju tako, a u suprotnom nisu Muslimani.
e moji amerikanci šupanderi jedni,,,sada kada niste smijeli napas Siriju, vidjet će te pomamu ovih parazita istočnjačkih kakve probleme će praviti vama a i nama ostalim...treba li ste to satrat da nema ko da se buni....
Americki proizvod Al Qaida navodno prijeti Americi. Diznilend!
Sto se pravis lud i prdis tu, znamo svi da ti dijelis misljenje ovog teroristickog kera
dijelim misljenje ako ce od njegovih napada ginuti americka govna i olos,a ne civili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je bilo br0to?
Veliki Islamiski ekonomista zagovara novi ekonomski model rasta......BOMBARDUJTE BRAĆO :-)
Vise ste vi pomogli t.j Al Kaida Amerikancima da zaratuju u muslimanskim zemljama nego iko vi ste sramota za Islamski svjet vas se treba stidjeti djubradi Al Kaidna.Mrs keru.
Malo je reci da ljudi koji stavljaju ovom like da su zaosteli, nisu dovoljno upuceni, jednostavno pise o necemu sto i sam on ne razumije, malo odvoji vremena i procitaj ovo, kasnije me mozes vrijedjati i sam gledati traziti i budes malo pametniji da bi shvatio zasto ovaj covjek to prica moras shvatiti sta se desava po svijetu primjer Syrija Amerikance pomazu opoziciji tj oruzje, hranu, pomazu muslimanima( sunitima) oni ratuju protiv vecinom Alewita ima mali broj shita sirijksa vojska, citavo vrijeme Amerika je bila protiv Muslimana( sunnita) a sada im pomaze iz jednog razloga zato sto zeli da zaratuje citav islamski svijet, rusi su na strani Alewita sa Assadom kao uvijek protiv amerikanaca, politicki rat Amerike i rusije se vodi i u siriji njima je svejedno broj zrtava neka se zakuha samo, da bi ti tvoja glava ovo sada sve shvatila trebas shvatiti razliku izmedju Sunnita, shita, i alewita, cisto sumnjam da ti to znas ali imas google budi pametniji sljedeci put
sada neki amerikanac u nekoj bazi sara po tomahawku send to Ayman al-Zawahiri i lize markicu na raketu
Okani se ćoravog posla!
Čudna je ova Al-Qaida, nekada prijeti SAD-a, a nekada im pomažu sprovesti njihove ciljeve širom svijeta.