Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bacate komente bezze kada neznate......zivio sam dosta godina u libija i zna se ako zavija padne gotov je...........jedan vaznijih gradova poslje bengazija.....aaa zna se i znalo se da zavija nikada nije bila uz gadafija....70tih kada su prve demonstracija bile protiv gadafija....tda su pocele iz zavije.... pitatel se sta je bilo sa ljudima......dozivotna robija.......et sta je bilo....tako da je bolje da ne blamirate bezze....
stari krmak gadafi ce visjeti u septembru. kerina stara cvili ko kuja.
Procitaje na www.istinaolibjij.com i vidjet cete koje sta zauzeo Libijska vojska kontrolise cijelu zapadnu Libiju,.. Bravo Libijska vojska. Volimo vas..
E nek su je ZAZELI,(promijeni tastaturu legendo)
Zavija nije pala u ruke pobunjenika, ovo su imperijalisticke lazi. Pa ako je zavija pala zasto onda to ne snimi reporter Reuters-a koji se voza sa njima i izvjestava sa prve linije, isto kao sto je pokazao i sve istinite informacije. Ko jos vjeruje zapadnjackim medijskim kucama je prava budala.
LJUDI MOJI OVO SU SVE LAZI OVA OSVAJANJA POBUNJENIKA
E javite nam i kad je ODZMU :)
Pukovnice nedaj se.... Ova bagra od pobunjenika nezna sta ih ceka kada im dodju ameri i francuzi....