Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA GDJE SE VIŠE SAKRIO TAJ STARI KENJAC? ŠTO NE IZAĐE MEĐU LJUDE KAD JE NEKA FACA. TIPIČNO DIKTATORSKO ĐUBRE, ŠKEVRI IZ NEKOG PODRUMA.
aaahhahah... čuj ovog malog gadafijevog štakora, kao oni postavljaju ultimatume, a sakrili se u kanalizacijonu cijev.
hoće li pobunjenici primijeniti silu ili pak nato? Lako se tuđim k. kofrčiti
VOLIMO TE MUSA Ibrahime , i gadafiija a ove teroriste treb au zatvor, BIH te voli
Englezu, bolje da nam ga popusis nego da nam vise ides na njeg`! Izgleda da ti nisu dovoljni ti britanski crnacki :P
glupi srbi :D
Englez, puski ga malo, idi vozaj autic i lizi lizalo, ti ono imas love, mora da si ruzan ili ti je mali pa nemas djevojcicu:)))
haha, nigdje komentara kad se radno vrijeme Beogradske UDBE zavrsi, oko 17-18 casova :) nigdje commi-a i 60 glasova za svakog ko mrzi demokratiju ili slobodu :)
ma poraziti komunjare do zadnjeg, nema mjesta za jednog zivog komunjaru, i tacka.... svakog diktatorskog manijaka cekaju metci.
Da prostite ali ovaj tip i gadafi nemogu trenutno postavljati uvjete, to ko da hitler dan prije pada berlina kaze eh ljudi hajmo sad pregovarati, vi meni vratite njemacku a ja obecajem da vas necu napadati jedno 5 godina također zahtjevam veliki spomenik meni u svakom glavnom gradu posto sam ja nepobjediv, e tako odprilike gadafi trenutno zvuci
Nedaj se musa....
gledaj ti demokrata ono RAMAZAN im nije bio svet da ne ratuju i napadaju al evo ono za BAJRAM kao dali su primirje i nece ici u vojnu ofanzivu... koji licemjeri...bit ce posle GADAFIJA GADAFI...ali gori... kakva crna demokratija...isto ko što su EGIPT I TUNIS DOBILI DEMOKRATIJU POSLE REVOLUCIJE
musa ibrahim majorizira hrvate