Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izrael se sprema za rat a vi kako hoćete...
Sad će ga Saudijci očerupat\' da izvuku informacije, he,he.
dali moze iko da bude glup ko musliman ? nije ni cudo da ih svi hebu u mozag ..
Jadan onaj ko povjeruje u ovu pricu. Ne vjerujem da se mogu obuciti za prenosenje pisama a kamoli da spijuniraju. Mozes trenirati Orku ili delfine ali ajkule nikako. Vrijedi pogledati animal planet s vremena na vrijem da ne povjerujes u ovakve retardirane izjave.
Evo nam se i LEON DANON pod nadimkom \"Anon\" javio sa islamofobicnim komentarom..........koji je ovo jad od covjeka....FUJ!!!
djavlu se klanjas u dzamiji
\'\'\'\'Kako da ne, evo u.ke.nj.ao sam se od straha. Upravo brisem s.up.ak najnovijim K.ura.no.m sto mi je poklonio jedan nadobudni mu.sli.man na Ba.sc.arsiji kako bi me preobratio. Ja sam mu samo klimao glavom ;-))))\'\'\'\'\' \'\'\'\'procitaj sot.on.sku knjigu, ili kako vi to zovete Ku.r.a(c)\'n onako bez predrasuda, pa vidi sta sve tamo pise....ukoliko te Luc.ifer (All.ah) nije vec sta.vio pod svoju kontr.olu.... \'\'\'\'\' \'\'\'\'Ye.b..o ti A..ll.ah ma.ter bles.av.u u gr.upnj.aku sa ped.ofi.lom Muhamedom !!!!!!!! \'\'\'\'\' Ovo mogu biti rijeci samog djavola a nikako normalnog covjeka...iz ovog bolesnika progovoara sami djavo
Ovo nema veze ni sa kakvim islamiznom ni cionizmom, već se radi, ukoliko je članak istinit, o neozbiljnosti arapskih sigurnosnih agencija. U cijelom svijetu se GPS stavlja na životinje sa ciljem utvrđivanja areala vrste. Na kraju, zašto bi se Saudijci brinuli zbog Izraela kad su u prešutnom vojnom sporazumu s njim, a zajedno su protiv Irana.
Sta dobijemo kad se Lucifer objavi epilepticnom starcu pe.do.filu ---> Islam i njegove sljedbenike i sukobe u svijetu u koje su obavezno ukljuceni muslimani...
To je Talmud, knjiga rabina, a ne božija riječ. Ja slijedim Boga koji je isti za sve nas a ne ljude. I da, čitala sam i bacila je. Nije vrijedna mog pomena. A što se Tore tiče,svete knjige... Pročitaj sve ... Od svetog jevanđelja, Biblije, Ku\'rana, Tore i ostalog. I šta ćeš vidjeti? Vidjećeš male razlike, a sve se svodi na isto. Vjeru!
Ovi lešinari su nistrenirani, inteligentni. Uhvatili su ih samo zato što im je kisla glOOva.
Kako da ne, evo u.ke.nj.ao sam se od straha. Upravo brisem s.up.ak najnovijim K.ura.no.m sto mi je poklonio jedan nadobudni mu.sli.man na Ba.sc.arsiji kako bi me preobratio. Ja sam mu samo klimao glavom ;-))))
jesi ti kada procitao jevrjejsku svetu knjigu, za koje oni kazu da su bozije rijeci ? u njoj se govori da su svi nezidovi na svijetu obicna stoka, i da su nastali od magaraca, i da je jako dobra stvar ubiti nezidova, ti je.b.em ti toru u pi.c.ku odvratnu i je.b.em ti mojsija sa onim carobnim stapom !!!!!!!!!!
Sta te bo.li ku.ra.c moj problem, nek ces ti ye.ba.t djevice sa Luciferom koji ti je to slagao u svojoj knjizi !!!!!!!!!
oni zbog jedne pticurine glode, a koliko palestinaca umre, nema veze, ma ajd , velkom tu tventifrst sentrui
Koji ste vi ušljivi degeni? Vrijeđate islam, a niste u stanju uzeti neko štivo za mozak i uočiti da su islam i judaizam veoma slične religije. I ne petljajte vjeru sa politikom .NIJE NI ISLAM; A NI JUDAIZAM KRIV ZA MAHNITE LJUDE! Nije ni arapska ni Izraelska politika u redu, zato šutite i prestanite vrijeđati religije.
IZRAEL = SLOBODNI BOZJI NAROD MUSLIMANI = ROBOVI SOTONE (ALLAHA)