Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."ljepotica" naša.
...jak si lik :))
Stara kurva je u svom elementu.
valja joj Saudis kralj sto je kupio pola azur ne o bale licemijerstvo
Svaka radikalna stranka ovako razmislja. Samo narod ovakve nesto ne gotivi.
šta vam vojo seselj kaže za ovo?
Puca mi za Vojom i sta kaze, iskreno.
Konacno neko pametan!
A šta kaže rupa stara "neprima".
Dama mrzi i vlastitog oca a da ne mrzi cijeli svijet ? O njenoj mržnji prema izbjeglicama nemam riječi da opišem je dok je skala mog vokabualra mržnje 1-10 njena je rasponu do 1000 !
Ova se ubila za čuvarku nekog koncentracionog logora iz vremena maršala Petaina !
Očto da dama ne prati na twitteru našeg ministra sigurnosti Mektića koji kaže da teroristi ne koriste te kanale jer su prestarvljeni mogućnsošću da budu potkazani ! NAravno da neko kao izbjeglica otfura u Belgiju na OBUKU u teroristički kamp, ILI U BIH koja te kampove VEĆ IMA SPREMNE niko nije ozbiljno razmatrao kao teško shvatljivu. I PArižanima je bilo teško shvatljivo da po njima golorukim nakon bezviznog dolaska iz BElgije neko puca iz AK47 , ALI ETO: TRAŽILI STE pa i dobili.
tako ti je kad je rat,sjednes da večeras i granata ti padne u supu
Ono kada fašista brani tekovine demokratije :)))))))))))))))))))