Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba zaštititi nogomet od huliganizma, a jedini način zato je da nacionalne selekcije Rusije i Engleske budu dikvalficirane.To bi bio jasan znak da će države učesnice velikih takmičenja u buduće strogo voditi računa o svojim navijačima, jer u protivnom moraju biti svjesni da će platiti ogromne novčane kazne i da će pakirati kufere pošto im diskvalificiranje ne gine. Taj drastični rez što se prije napravi prije će donijeti rezultate i rastjerati huligane sa velikih takmičenja.
rus je kriv dok ne dokaže da je nevin ... toliko o pavnoj državi
Postoje li veca govna od amerikanaca i britanaca a naravno i vas koji ih podrzavate , http://www.novi-svjetski-poredak.com/2016/06/14/engleski-huligani-napali-dzamiju-u-marseilleu-ruski-navijaci-stali-u-obranu-dzamije-te-ih-doslovno-razbacali-po-ulicama/..Danas niko o ovome ne prica jer muslimane treba napraviti teroristima kakve ih danas bas ti amerikanci i britanci predstavljaju a isti su svakodnevni sudionici raskopavanja muslimanskih drzava .. Jasno je rusi treba da budu izbaceni.
bice svasta na svjetskom prvenstvu u Siberiji
''ajde Sergej ne kaki. Da se razumijemo, Rusi su mi nekako draži od Engleza ili Amerikanaca (mada pretjerano ne volim ni jedne ni druge ni treće), ali to što rade po Francuskoj je klasičan kriminal. isto ćeš i ti raditi za 4 godine samo što ćeš hapsiti Francuze =D A huligansku bagru treba svu pohapsiti i baciti ključ.
Et nesmiješ više ni lObanje lomit o'ma oće 'apsit, jelda Lave
Šuti Hitleru!
A prihvatljivo ono sto rade?
Ne rise