Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde što ste tako pesimistični. Možda uspije, i ćorava koka zrno ubode hahaahha :)
Staro narodno predanje kaze da gdje god se ovaj zloduh pojavi to vise niko ne sastavi!
Ode i Albanija u tri dijela! U pocetku bijase Cehoslovacka, onda dodje Laj-av-ko i dobisno Cesku, Slovacku i Moravsku. Pa bijase BiH, a onda se ukaza Laj-av-ko i dobismo RS, F BiH i HZ HB. Kad se Laj-av-ko ukazao u SRJ nastadose Srbija, Crna Gora i Kosovo. A sada kruze zle glasine da se Laj-av-kov duh ukazao nas Albanijom... bojim se ode i ona na tri dijela.
E vala je jadna ova medjunaroda zajednica. Sada ce tek Albanija da zapadne u krizu kakvu do sada nije vidjela. Miroslav L. je jedan od onih koji su najvise doprinjeli stagnaciji nase zemlje...
sad su tek u belaju kad im ovaj stakor kroji pravdu