Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd Lagumdžija barem razgovara o nekim postenim temama sa ovim turcima,a ne kao Bakir Izetbegovic uvijek o nekim investicijama,a nikad niti investicija niti para...
Bakir je umisljeni lider muslimana i misli da se biznisi prave sa efendijama i u dzamijama. Sve sto je do sad radio na bliskom istoku je radio da dobije sadake, vidimo koliko je to efikasno kad arapi ulazi u Srbiju milijarde eura, a nama prodaju pijesak iz pustinje. Dokaz je kada je poslao u Arabiju efendiju za poziciju diplomate, a ovi mu rekli mi ne zelimo s vama o vjeri nego o biznisu. Strasno. Pitam se do kad ce ovaj narod umisljati da ih ljudi sa bliskog istoka podrzavaju samo zato sto su muslimani?
e jest vam etihadova akvizicija jata pala k'o kec na deset. Nije vam palo na pamet da je JAT velika kompanija (nekad bar bio), da je Beograd veći grad, a njegov aerodorom puno povezaniji od Sarajeva.... Arapi su kupili oronulu ali potencijalno uspješnu firmu, a ne zato jer ih Bakir nije "doveo"
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa dobro covjek pozvao medunarodnu zajednicu da zaustavi nasilje u Siriji. Nevidim sta je tu lose??Mozda sto je Lagumdžija..??
Logično! Njega uvijek krive za sve, dežurni krivac. A ni pojma nemaju npr. o čemu se ovdje konkretno radi
Možda zato što je glasao za iste te što su vršili genocid da budu na vrhu Ujedninjenih Naroda - UN ! Mater mu jbm ...
Lagumdjija ti si jedan velikodusan covjek i ni po koju cijenu ne volim kad vidim kako ovi SDA placenici te upredjuju sa Bakirom koji je jedna profesionalni lopov,koji bi i dan danas bio spreman da proda istu srebrenicu i da dozivimo sve sto smo dozivjeli,a on bi odmah lagano kofere i u Turskoj uzivao naredjujuci propast BiH za uzvrat novca.
Logicno, sto bi rekao Combe.
A sto lagumdzija moze srat, jedino mu bakir i dodik mogu prismrdit, govnar bi prodao mater i oca da ostane tu gdje jeste, a ne Bosnu...
vala jeste budale djaba se raspravljate o njemu-njima
A da li je Lagumdžija spomenuo da nam omladina i nema o cemu uciti,kada se u udzbenicima,posebno osnovaca,nigdje ne spominje bliza proslost.Mi smo morali u skoli uciti pored kojeg potoka je ranjen koji partizan,i da li je ranjen u nogu ili mali prst. Danas svako po svojim kucama djecu uci o onoj verziji skore proslosti kako njemu odgovara.Za jedne je bila agresija,kao sto je i bila,a za druge ako i pricaju,bila je to odbrana ili ako se bas ujedu za jezik pa prevale rijec gradjanski rat.Umjetnicima je draze reci bila su ratna desavanja ili kad bas zele biti neutralni oni kazu nemili dogadzaji.
Historija Bošnjaka je trn u oku svih neprijatelja ove zemlje, tako i komunizma. Mnogi bi voljeli da se Konstantin Porfirogenet nije ni rodi kamo li što je rekao nešto o ovoj zemlji i njenim počecima. Od 1943. pa sve do 90-tih godina prekrajala se historija onako kako je ideologiji jednopartijstva odgovaralo. Danas se to isto čini samo u manjem intenzitetu jer se odgojila jedna grupa Bošnjaka historičara. Kada gledate FTV i njene partizanske filmove, steknete dojam da histoija BiH počinje tek od Tite. Šta je sa srednjim vijekom, Osmanlijama, A-U itd.. Nije tačno da djeca ne uče o posljednjim događajima...Problem je što su Bošnjaci kukavice ili komunisti pa ne stoje dostojno za BiH i stide se ponavljati ko je napao ovu zemlju i ko su agresori. To je problem kuća, a ne toga što ti pišeš..
ja mu glave majko draga....njemu šišanje naplate mislim i po 100-ju....valja obici masinicom onoliku glavu
Lagumdzija jos jednom dokazao da je prije svega čovjek.
*demagog.
Zato što je BiH ogromni faktor kad je u pitanju Sirija...
Boga mi i Faro Radončić se pokazuje kao veliki državnik i njega cijene i žele za sagovornika.Eto sa Radončiće i Vučić želi da razgovra.Čestitam Radončiću..Samo da ga ovaj Suljo ne uvuče u koaliciju sa SDA.
Radončić i Lagumdžija su stali na stranu stranaka iz RS-a kada je bilo glasanje za dva zakona u domu naroda.I samim tim dokazali da nisu oni ti prijatelji BiH koji žele jedinstvo i slogu već sve više odvajanje i davanje povlastica genocidnoj tvorevini.
Reče Zlajaoglu veliki zaštitnik države B&H koji jednom prilikom uporedi ljude koji su goloruki branili svoju državu sa agresorom.Sve je to isto,i danas bi bilo koalicije SDP-SDA i njihovih zajedničkih podmetanja ovom narodu samo da su se on i tihić mogli dogovoriti kako će se rastaliti oko prodaje Telekoma.Ovdje narod odavno bira samo po principu manjeg zla.
Ma kakav UN, sjetih se onog grafita iz rata UNforgiven, a ti si Zlatko dokazao još jednom da si veci musliman od ovih sto po cijeli dan tegbiraju i na koji nacin se radi posao.
A zanimljivo, njega nije bilo na komemoraciji 11 jula.
Bez obzira na to bio nekome simpatičan ili ne, Lagumdžija je neminovno jedan od najsposobnijih političara u BiH, djela govore u njegovo ime...
I tako jedne prilike gdin Tihić reče narodu BiH da zaborave Srebrenicu, toliko o tom svesrdnom zaštitniku Bošnjaka
Kad je to rek'o, svega ti?
Ideologija komunizma se zasniva na obmanama i lažima, jer kako se deklarišu kao ateisti kod njih nema moralnih normi i bojazni od više sile. Kako se može primjetiti i na ovim portalima jasno je postoje osobe koje su režimski postavljene da siju ovakve laži. Dok je SDP bila u opoziciji postojale su razne organizacije ''omladine'' poput ''Dosta'' i drugih, koje su imale slične zadatke kao i ovi ''siberkomunisti''. Šta god se kaže protiv kulta ličnosti (u ovom slučaju Zlaje) naiđe na oštru kritiku i kojekavu odbranu. Do 90-tih godina niste mogli u naučnoj, ali ni publicističkoj literaturi naći bilo kakav podatak o pregovorima Tite i fašista. Nema podatka da je Tito pišao kraj Neretve, ne on ne radi primitivne stvari. Na taj način se gradio kult ličnosti. Danas je Zlaja, al hvala Bogu koji nas je oslobodio takvog sistema i koji će pomoći da više nikad ne dođe na ove prostore. Ponavljam, BiH danas ima veći problem sa komunistima, nego sa četnicima ili ustašama..
"Nakon tri godine rata u Bosni i Hercegovini, broj ubijenih je prešao 300.000," Kakve su ovo ba budalaštine? U Bosni je poginulo oko 100 000 ljudi. Pa ni najgori manipulatori brojem žrtava nikad nisu došli do ove cifre, ali eto sad stručnjaci Zlajo i Davutoglu jesu. Mrš bagro!
Kako da naučimo lekciju kada nam ovi foteljaši konstantno ispiraju mozak