Terorista šteti ugledu kompanije
0
Lacoste traži da se Breiviku oduzme njihova majica
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ovog jos nisu ubili??? E svijeta i qurca.
Ovi iz Lacosta se lafo žale,a interno hinjski trljaju ruke jer znaju da ne postoji loš publicitet.
@Milice sestro presvetog roda. Pa i meni je @srblje reko da vređam sve po redu a naročito neke narode \"skutor\" i \"300DM\" pa šta. I još mi reče da je SAr-X namerno mapravio ovo bojno polje za nas teranacionaliste junake dične.
Meni je Kristijan Smiljanic rekao da dodjem ovaj sajt i vrijedjam Bosnjake.
Brate ja bi da mi ovo koljemo ?
Safet Susic - Pape
Vratite mu onda novac za koji ju je kupio.
pliva mujo amazonom kad pored njega izroni krokodil, kaže mujo: -nemoj lacoste majketi
Ovaj Norvezanin je lice danasnje evrope
Kada u butiku Lacoste u BBI Centru zaposlenica može bitii snaha (Olivera Knezovića) ubice Vedrana Puljića, zašto ne bi mogao neki Anders Behring Breivik nositi Lacoste majicu. Ništa novo kada je Lacoste u pitanju.
Treba mu dati Kikanovićev dres.
Pa neka nosi nasu Belisimu bit ce to dobra reklama za njih:-))))))
E ovo je prava demokratija kojoj eto tezimo. Covjek, uprkos svemu, uziva potpunu zastitu i cast. Prema njemu se odnosi s uvazavanjem. I jos se raspravlja o majici koju je obukao.
pa ovo je lahko povezati...da je policija kako treba potrazila bi vezu izmedju Lacoste i ovog teroriste... garant je kakav član uprave, direktor ili vlasnik...u nekoj jezgri uprave terorističke organizacije i koju vjerovatno finansira a kojoj pripada BREIVIK jer glupo je misliti da je BREIVIK ovdje sam...BREIVIK je samo član...ovo je dublje :-)
Da je pametan ne bi je ni kupovao, najgora marka covjece :S
Ovaj nije terorista sto se tice skandinavskih medija, pogotovo danskih, nego masovni ubica. Ne moze krscanin bit terorista po njihovoj teoriji, samo musliman.
Čika Lacoste a mogu li ja i dalje nositi one Vaše dupljake?