Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato su im plate do 15000$
Kada Ramazan bude u ljetnom periodu, onda zamjenjuju dan za noć tj. noću idu na posao i obavljaju sve važne obaveze, dok danju spavaju, ibadete i poste. Ovo mi je rekao jedan brat musliman, Kuvajćanin.
radnici nece moci raditi napolju ako nemaju sombrero i rai ban naocale hahaha eto kuvajt pun firmi pa ce radnici raditi unutra,sta u kuvajtu se moze raditi osim vadit naftu u pustinji ili potkivat kamile ovo je jedna od zescih gluposti koje izvali kuvajt
yaHrane, ispade da se ovi arapi stvarno brinu o stranim radnicima.
pa nisu ludi da placaju odstete za nekog radnika koji mu krepa zbog neljudskih uslova rada... paze oni na radnike isto k'o vuk na ovce...
http://www.theguardian.com/world/2013/dec/22/abu-dhabi-migrant-workers-conditions-shame-west http://www.theguardian.com/commentisfree/2012/apr/27/migrant-domestic-workers-arab-nations http://deadspin.com/report-qatars-world-cup-expected-to-take-more-lives-t-1550257688 eto da potkrijepim svoj komentar.
Isto ko u bosni paze na radnike