Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno zašto SDP ne proglasi 5-6 dana žalosti pa da žalujemo s prijateljskim i nesvrstavnim narodima Kube i Sj. Koreje hahaha...ah da znam zašto - zato što nije na vlasti hehe...pih
I U SRVIJI ZEMLJI SLUGA JE DAN ZALOSTI
kako ko... Al cinjenica je da narod sto manje zna on je veseliji... Tako i ovi Koreanci misle da zive u raju, a zive od humanitarne pomoci.
Džaba kolega kad je narod bio sretniji, veseliji, zadovoljniji, prije svega humaniji i solidarniji a jedino to je važno pa makar živjeli kao u Platonovoj pećini.
Pa da. Kod nas je situacija bila uvijek stabilna i onda odjednom novcanice sa 15 nula, kolaps ekonomije, pola privrede u stecaju, raspad bankarskog sistema, bonovi, energetska kriza, itd., a sve to u drzavi u kojoj mnoge rijeci nisu bile poznate ili nisu smjele biti poznate.
Najnovija vijest je da ce u Sj. Koreju na privremeni rad uvesti 200-250 profesionalnih Srpskih narikača koje će da uljepšavaju atmosferu za 13odnevni dan žalosti. Odabrane su Srpske narikače u jakoj konkurenciji ponajviše zbog velikog iskustva i profesionalnosti, ali i zbog male cijene rada, a sve iz razloga nezadovoljstva Korejskih zvaničnika performansom domaćih narikača. Kako iz neimenovanih izvora saznajemo glavni problem je bio nedostatak suza, ali i visoka frekvencija cike. SRNA
U riječniku sh-hs je bilo riječi koje se istina danas skoro ne upotrebljavaju - inflacija, devalvacija, brisanje nula. Po drugoj strani nije bilo riječi kao ekshumacija, entiteti, a da je neko rekao dvije škole pod jednim krovom pomislio bi na čardak ni na nebu ni na zemlji.
To tebi neko tvitnuo pa ti sad s nama da podijeliš? Mizerija i jad su riječi kojih nije bilo u rječniku sh-hs kao što u arapskom nema riječi za snježnu mećavu. Ono kad su nas Danci dobili 5:0 je bilo još najbliže mizeriji.
stvarno su ,neki samo tri dana zalosti...ccccccccccccccc ak o ne zale 40 dana,nisu ozalosceni!!!!!!
U kapitalizmu se nepravedno i nejednako dijeli bogatstvo, a u komunizmu se pravedno i jednako dijele siromastvo, mizerija i jad. Univerzalna istina
svaka čast...Kuba,Rusija,Kina,Sjeverna Koreja,Vijetnam !!!