Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god bude referendum, tu bude i belaja -.-
Evo ovcama iz manjeg entiteta povoda da kazu "hocemo i mi, kako su oni mogli" -.- ooo ti referendumi...treba zabraniti
vidim po ostalim komentarima da si se bas uhvatio procenata..ovako, tvoje misljenje me zanima 0%; u prosjeku s tobom ni 0.042% ne dijeli misljenje; u mozgu ti fali oko 76% sive mase; u vokabularu nekih 40% od vokabulara polupismenog covjeka a u odgoju je neko procentualno skroz zakazao...u bilo kojem statistickom obliku nemoguce izkazati. zaobilazi me molim te. zahvalna
Ma zaboli me qurac i za Ukrainu i Rusiju , ko ih je-be.
Ako se RS otcijepi, Federacija onda treba tražiti referendum za priprajanje RS-u... smijesno...
Sad ce kradljivci patika imati novu parolu-Krim je srce Srbije. Moraju imat neko srce nema Srbija dovoljno para za transplantaciju, nisu dale cike iz UAE.
Pogledajte kakvi su mozgovi i vojni stratezi dosli da pomognu Putinu: www.youtube.com/watch?v=9y6Oulyk00A
Oho znaci sad mozemo da biramo mi u RS...škotski ili krimski scenario
čuj ovo "Krim traži pripajanje Moskvi" valjda Rusiji majku mu...moskva je grad
Samo probajte :-)
Ja bi za referendum da se ukinu komentari....
svima je jasno da se ovdje planira veliko srpsko-hrišćanksa država i da je ovo sve plan za veliku rusiju, ne nasjedajte!
Kakvi Srbi, saka jada, 150 miliona stanovnika ima Rusija sine, u Moskvi ti zivi vise Muslimana nego u cijeloj Bosni i Hercegovini, mi Balkanski indijanci smo toliko nebitni u cijeloj prici da je to smijesno
ocigledno im smetaju muslimani u blizini
SAO Krim