Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo da međunarodni krivični sud nije izdao potjernicu za hapšenje Netanjahua za ubistvo osam hiljada palestinske djece.
Sine, Bush ih je vise ubio u Iraku i Afganistanu, pa ko njega ganja? A pogotovo bi trebalo zbog Iraka gdje su rekli "ah je***ga, pogresne smo informacije dobili, dzabe smo ratovali 8 godina, nema tamo nuklearnog oruzja", i niko nikom. Kakva medjunarodna pravda i zakoni... selektivna i ne uvijek.
Mogu vam reci da ovi rusi nisu toliko bas licemjerni kao ovi Ameri i Britanci
Treba daleko više mudrosti od obične navijačke kulture. Bih se debelo preracunala zatvaranjem vrata prema Moskvi, a vrabac I dalje negdje na grani. Za početak, treba Lavrova oficijelno pozvati u Sarajevo
Hrišćani i muslimani se ujedinjuju u svijetu.
Ko o cemu rusi o pravdi a prosjecni bosnjo sav zbunjen
A sta vi radite u Ukraine mamicu vam vasu sugavu
Bošnjak sam al me stid kako se ogromna većina moga naroda okreću kao suncokret.Danas su za jedne a bukvalno sutra za druge...Licemjerstvo u Bošnjaka je beskonačno nažalost Al to je samo ne znanje i loše baratanje činjenicama i što im je sve bitnije nego u svojoj avllji...
ti si Bošnjak koliko sam ja Eskim, pa na ovom klixu je toliko HDZ Botova da to nije normalno
Gledaj principe i pravdu zapada u Palestini. Izrael doslovno bira mete samo s ciljem ds ubije što više ljudi, navlači ih da kao slušaju komande i to koriste da ih lakše ubijaju i protjeruju. Gađali su vrtiće ujutro po dolasku djece van zona koje su najavili gađati, džamije i crkve u terminima molitvi, tržne centre, redove za hranu, vodu, lijekove, bolnice i ljude ispred njih, vrše srednjevjekovnu opsadu i ljudi umiru od bezveznih bolesti. Tako bi sutra i tebi, kao i 92-95.
Dragi Rusi, a šta je bilo sa Alepom?!
Ti si sinko pilu naopako okrenuo!
Ovo je desavanja postaju dobra zajebancija za citavu planetu, u pocetku bilo mi je zao ukrainaca ali iskreno sad zaboli me ku...c za njih, ovi palestinci su kolateralna steta kao i Bosna sto je bila. Ma snace se ovi palestinci jer oni zive decenijama u ovoj situaciji , znam ako se putko umjesa tamo gotova je prica i sa izraelom i sa amerikom, jer i rusi nisu vise sami.
Ovi isti kao i zapadnjaci.Raznoraznim konferencijama, samitima i zasjedanjima samo kupuju vrijeme Izraelu.Hice li iko napraviti konkretan potez.Zasto medjunarodni sud ne izda potjernicu za Smradom
Bravo za Rusiju
Ovo lome Ameriku, hoće da je zaobidju i udare šamar, trenutno politika Rusije i u Ukrajini i u Gazi mi je ok, sve dok se svjetskim policajcima govori da su niko i ništa
Fakat vrijeme za globalnu koaliciju protiv cionističkih vlada koje su zadužile vlastite narode da bi podržavale izrahell i njegove faraonske ambicije.
Joj braćo draga, koji cinizam. Država koja sravnjuje Ukrajinu, zauzima se za Gazu. Možda je ta ista država inscenirala onaj napad Hamasa kada je masakrirano 1200 Izraelaca.
Ne mozda jarane...samo saberi dva i dva....pa znamo da ameri podrzaju izrajel i da ce dio sredstava preusmjerit sa ukrajine prema izrajelu e sad malo prati sta se mijenja i vidi kako ukrajincima fali sredstava i rusi napreduju..e sad ce lavrov reci da rusi rokaju ukre samo zbog palestinaca da im pomognu...e da im nisu ovako pomoglu nebi sigurno bilo ovoliko zrtava u gazi...a bosnjo kaze bravo Putin a ako dobrom putinu ne bude dosta mozda nam pomogne i kod nas preko dodika
a kad oni ravnjaju siriju I ukrajinu onda je to ok lol.joj sto.ne.mogu ovih velikih sila i njihovog licemjerluka. svi su isti usa rus kin eu i bogate arap.zemlje ratni zlocinci I profiteri. briga njih za djecu I civile.
...a Zapad svesrdno pomaže da se Palestinci unište i protjeraju !! Toliko o ''zapadnoj demokratiji i kulturi''.
Rusija čeka trenutak. Daće nešto zajebano, Hezbolahu ili Hutima, a sa njima nema zajebancije.