Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Grcka moze biti uzrocnik socijalisticke revolucije u Evropi. Ako vlada jednom zatvori vrata Evropi i zapocne nacionalizaciju imovine bogatasa, to ce prouzrokovati domino-efekat.
Ovi bar vrate kreditom vraćaju kredit, a mi uzimamo kredite da bi zadovoljili nezasite budžetske guzice i tako u nedogled...
Čitam komentare na ovaj tekst i smijem se, neki autori ovih komentara misle da je vlada Federacije drugačija odnosno sposobnija. Hahaha Čekajte pa vidjet će se ubrzo! Kod nas jedan sloj ljudi štrajkuje (rudari) a sposobna vlada vrlo brzo riješi problem. Podigni cijene struje za 10% (otmi od bijednog penzionera koji godinama ima penzijicu 330 KM) Naši su nesposobniji, neosjetljiviji, bahatiji od bilo koje vlade u istoriji čovječanstva. Penzioneri hajdemo na ulicu (ja u ime moje majke) i ne vraćajmo se dok nam ne povise penzije najmanje 20% mada je i to na ovu našu bijedu od 300 KM ništa.
To je jaka ekonomija drzave i mudro liderstvo, politicari sa vizijom, kad uzmes kredit da bi vratio kredit !
Prije ce nestati Grcke nego sto ce vratiti dugove. Kako to bankari pametno rade. Sve na papirima prenose milijarde eura, a nigdje gotovine, a onda kada duznik zapadne u krizu, e onda mu prisvajaju kompanije, banke, luke, gradove zemlju dakle sve opipljivo a oni ko fol "daju" milijarde, popune cek i napisu koliko hoce. Tako se to radi.
Ovako sam i ja prebio jednom kredit novim kreditom, i rekao sebi nikad vise :)
Drone, care, to sto si nedovoljno sposoban da sam sebi obezbijedis top komentar, ne mora značiti da se mozes drugima kaciti na top komentare kako bi se reklamirao. Ova reklama ce te kostati 50€ po satu, a ako obecas da se nećeš pojaviti na komentarima sljedeci mjesec (da malo ohanemo od tebe), onda dajem besplatno. Nije beg cicija.
dron nema pice bez v..... :D