Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene zanima kakav odgovor bi zapad imao kada bih npr ja osnovao satirični magazin i na naslovnicu stavio onomad stradale novinare charlie hebdo-a, odnosno njihova beživotna tijela i nekog lika kako urinira po njima, a u naslovu "Pišam vas sve"... Ne može biti više satirično od toga
problem je sto nama standard ne dozvoljava ni mnogo sitnije stvari.... i sto se bavimo parizom, izbjeglicama, jordanskom kraljicom, satiricnim listom a mi smo na dnu. i ne znamo kako da se izvucemo..
Bio bi bombardovan napalmom a možda i atomskom
Nekako jos i mogu progutati uvrjedljive karikature na racun religije, ali ovako se sprdati sa ovom malom nevinom dusom, jednostavno je gnjusno.
Izuzetna žena u svakom pogledu.
Indikativno, Charlie ne voli praviti karikature o zemljama gdje su Jevreji na vlasti ! https://pbs.twimg.com/media/CYsUJbeWYAEKDTN.jpg
U prevodu maloljetnici silovali u školskom dvorištu !! SVe eventualne sličnoti su slučajne !
@lik5 Na temu djece se vidim šprdaju samo sa Arapima, eto o tome govorim . Naravno da je svako predmet mogućeg ismijavanja , a naročito religija. Tu nije ništa sporno, bar u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://pbs.twimg.com/media/CYyT2GLWAAEqbWf.jpg
Lijepa Kraljica
Jes him ga suknula kraljica,nazalost sad ce cifuti i jordan razjebat. Soboslikar gospodin
Evo ga, kulturan i pravi odgovor a ne odmah pojase vezat i žrtve nedužne tražit ( čim više ), Samo, neće vehabija civilizirano niti hoće civilizacije ...! ! !
Evo ga, kulturan i pravi odgovor a ne odmah pojase vezat i žrtve nedužne tražit ( čim više ), Samo, neće vehabija civilizirano niti hoće civilizacije ...! ! !
Evo ga, kulturan i pravi odgovor a ne odmah pojase vezat i žrtve nedužne tražit ( čim više ), Samo, neće vehabija civilizirano niti hoće civilizacije ...! ! !
lose je hirurg odradio...buaaa,uzas...al svaka cast za odgovor cionistickim novinama
DOSTA NAPRĐIVANJA ŠTA BI BILO. Što je tragično i Charliju i kraljici su isti sponzori JEVREJI. Koji sad mogu napraviti ako musliman nije poslušan karikature ko u Charliju ili ako su poslušne sluge Izraela ko Jordan onda VIDI KAKO JE DJEČAKU DOBRO !! Kao što znate samo Jordan nema problema sa Facebook revolucijama , a Chari je imao uposlenog psihologa savjetnika !! Koji je IZNENANAĐENJCE BILA JEVREJKA ! NAko pun Pariz Jevreja pa se potrefilo !!
@katoni ŽAo mi je ovo su činjenice. Samo njihovo tumaćenje može biti proizvoljno. Moj cilj su činjenice a ne čitaoci. Dakle nema nikakve potrebe za teorijama zavjere. A ako ti čitav svijet ne izgleda smoren nečim drugim a ne teorijama zavjere onda ti ko ni njemu nema pomoći ! Sada ispada da je IRak napadnut greškom. NA osnovu izjave jednog jedinog Iračana koji je želio da Irak bude napadnut ! NAravno ni jedan Jevrej nije želio da Izrael bude napadnut !! AKo ti ni to nije zavjera, nem ati pomoći
Žalosno je da se malo ko zapravo potrudio da shvati suštinu i poruku tog crteža, a to je prikazivanje javnog mnjenja Evrope o izbjeglicama. Stvarno je žalosno. Razmišljajmo malo svojim glavama!
o kakvim ti izbjeglicama pricas!? Zna se sto je izbjeglica,izbjeglica bjezi od rata i ne bira po standardu,socijalnim davanjim u koju ce zemlju bjezati.Ovo sto je doslo u europu nema veze s izbjeglicama,od njih milijun ako ih je 200 tisuca bas stvarnih izbjeglica,ovo ostalo su g**** lazljiva koja su krenula put europe kako bi ih mi gradjani europe hranili i izdvajali od placa da oni pod milim bogom ne rade nista jer nemaju namjeru raditi vec samo zivjeti na nasoj grbaci!!!
@Šaban Da li ti zaista misliš da niko nije skontao poruku iza ovog glupog crteža? Eto ti si jedini. Prosto postoje neke stvari tj neke granice koje se ne trebaju prelaziti, ako ništa, onda zbog odavanja pošte ovom jadnom dečaku. Treba biti pametno satirican, a ne hvatati javnost na šok efekat. Fuj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kraljica :-)
Šta zna ova tuka šta je satira
Ono satira? Satraše se da izazovu belaje, to je jedina satira ondje.