Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko pametnijih i korisnijih stvari su mogli uraditi sa tih 6,2 miliona funti. Npr, naći lijek za većinu današnjih neizlječivih bolesti.
Milijardi*
Da, u pravu si. Moj lapsus.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
vijest je u ratnom brodu zato stavite sliku broda a ne kraljice!!!!!
Znači za 6,2 milijarde mogli nahraniti cijelu Englesku,neeee Oni če pravit ratne brodove da mogu opet nastavit plan istrebljenja muslimana i "terorista"
Pa ne funkcionise svijet tako jednostavno kako ti izgleda mislis. Nosac aviona je najvazniji dio kapaciteta za projekciju sile jedne drzave, a kapacitet za projekciju sile se direktno preslikava na uticaj koji ta drzava ima u ostatku svijeta, odnosno mogucnost "zastite vlastitih interesa". Da ti prevedem na pristupacniji jezik: Britanija bez jake flote i ovih nosaca je nebitan faktor. Britanija sa jakom flotom i nosacima drzava koja ima uticaj svugdje u svijetu, koja je u stanju da slabijim bivsim kolonijama namece svoju volju, koja eksploatise preko BPa naftu sa bliskog istoka i afrike, i td. 6,2 mld funti su mala investicija za profite koje drzavi i povlastenoj eliti donose firme kao sto je BP, ali i stotine drugih.
ebo informaciju ako nema slika http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/hms-queen-elizabeth-queen-set-to-formally-unveil-british-navys-largest-ever-ship-9583184.html ev i slika..
Britanija vraca kapacitet projekcije sile...
BTW "krstenje" broda se radi kod porinuca broda, ovaj brod jos uvijek nije operativan ı ostalo je jako puno toga da se uradi. Brod se planira zavrsiti za 3-4 godine, a u sluzbu nece uci prije 2020e...
u ime oca i sina i duha svetog amen, ha malo se zajeba ajmo podignite tu piramidu od nimroda
Sve ima samo slike broda nema ahahha
Još jedan križarski brod, sa kojega će tamaniti muslimane diljem svijeta!
a. B. d.
zadnji puta da je kraljica boravi u skotskoj kao sastavu britanije. aBd za dva mjeseca valja novu kartu europe djeci kupovati
Odustali su Škoti od referenduma :) Informiši se.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/pocela-kampanja-za-referendum-o-odcjepljenju-skotske---338190.html lose si onformiran prijatelju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogla je pricekat da prodje ramazan!Munafik hengleski!
Mogli su staviti sliku broda da i mi vidimo
Znaci kraljica kraljicu flasom osarafila!To nema ni u nasim birtijama!
je li sad katolik?
vještica i zločinka.
Postala i pop
Neka bude sa hajrom i od mene
jel da s njim mogu drugima otimati otoke, ubijati tuđe vojnike i naseliti ga poslije sa britancima, (kao malvini) udaljene desetinu i više hiljada kilometara daleko od carstva zla_ britanije ?
etome koja carevina u proslosti to isto nije radila ? mislis da turska kina spanija ili portugal su milovale svoje ratom osvojene teritorije ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)