Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicna kampanja!
@ lo-co: njima su usta zapecacena, probaj svoju ideju realizovati na nasim politicarima :) smjese se sa svih strana i na svakom koraku, a plakati su im ionako trivijalni.
tacno i jesiza qurca, ni za cega drugog :)
sjajno!!!
Umjesto piercinga mogo sam ja da ulimva racku onoj crkinji na zadnjoj slici da joj zacepim usta.. Bilo bi prilicno originalno..
super je fazon, mene bi motivisalo da izadjem na izbore... samo kod nas se bas i nema izbora za koga glasati :(
jeste gadno, to isto pokazuje koliko je i pircing gadno.
cool
sorry za grešku u pisanju...www.declareyourself.com
možete pogledati i spotove na www.declareyurself.com . dosta originalno i cool, baš za mlade ljude koji i jesu ciljna publika!
bas je orginalno i drukcije...mozda nije za konzervatine politicare i starije ljude al i jest namijenjeno mladjoj generaciji...like it
jedino ludacris seljacina stavio masnu u usta dok se oni izprobadali
slažem se sa \"...\"
a inače na izborima je jako puno izbora pa je jako bitno da izadješ i izabereš svoju ratnu opciju
Sto ste mi osjetljivi... gadna vam ova odlicna kampanja, i vizuelno i semanticki pismeno uradjena. Sta su onda nase seljacine kockastih glava koje vam se smijese sa plakata ako je ovo gadno.