Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakako ima pravo na izbor,al nekako kao da se predao i ostavio porodicu,njima je sada najteze
nije kukavica nego obican porodicni covjek koji nije zelio biti teret svojoj porodici. jedno je biti rvi bez nogu i imati ostatak zdravog tijela a drugo je imati rak kicme i svakodnevno se raspadati, biti nemocan sam na wc otic i sve to vrijeme gledati porodicu kako te sazaljeva
Zato i rekoh svakako je njegov izbor,ima i jedna i druga odluka svoje prednosti...nikako nije nase da osudjujemo :)
Razumijem-ručak sa punicom...i meni dođe svašta na um...
hm.....ne znam sta da mislim o ovome.... mozda se i bolje roljnut nego patit se cijeli zivot..
koliko ljudima moras ponovit da ima zivota i poslije ovog, a zna se sta je kazna za samoubistvo na onome svijete i nema vise ni olaksanja, niti pomoci, zato suti i trpi dok ti nedode smrt sama.
nevjerovatno kod nas sve po navodima dobri krscani,muslimani a po dislajkovima i komentarima zapravo nesto drugo zapravo vise vuce ateizmu, al nebitno na kraju cemo vidjeti kad nam dode smrt da ili ne zivot poslije smrti jer nema fajde raspravljat s ljudima koji nisu spoznali neke stvari.
A šta mu dođe"podpomognuto"samoubistvo ? neko kao malo"pogura"situaciju
a vidi kcerke sto se namjestila ko da je za selfie . jebe se njoj rekao bih ja.
ne vidim zasto je ova vijest toliko bitna za nase prostore....ili kliks prepisivaci nemaju materijala za bitne stvari👊
Kukavica. Trebao je da se bori do kraja!
ovaj prvi lijevo isti lijanovic svega mi
Nije se trebao tako olahko predat, al eto, his life his rules.