Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko je dijeliti love kad je printas
Finansiranje novih ratova.
ZEMLJA KOJA IMA 31400 MILIJARDI DUGA ILI 123% PIB , SALJE POMOC NEKOME !!! PA VI STE KANCER DRUSTVA , VRATITE SVOJE DUGOVE HOSTAPLERI .
ovo jenkiji spremaju novi front...
Amerikanci printaju u 3 smjene,salju novac lijevo desno,a narod im u krizi ekonomskoj,psihickoj,socijalnoj,duboko podijeljeno drustvo.Svi cekaju izbore da se porokaju.Bilo koji od ove dvojice kandidata da pobijedi bice veselo i uzbudljivo.
E jakih zemalja i jake pomoci.
Možeš mislit tamo političara poštenih kad dobiju ove novce kako se prosvijetle i jos vise zavole svoj narod kad ih pošalju u rat. Hahaha
I namjeravaju im praaavo pomoći kad se Rusi naljute. :-)
Znaci USA otvara nova žarišta,u jednoj ruci nose vatru ,u drugoj vodu
U jednoj ruci vatra, u drugoj benzin.
pretrgativno nema sta.... ove zemlje su dale po nekoliko stotina Javelina i prije rata u Ukrajini a jedan Javelin je 100 000 dolara....
Pa zato im je Kongres i dao pare. Da od američkih firmi kupe nove Javeline kako bi nadomjestili arsenal.
Samo kuju planove a narod nema pojma ni o cemu...