Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Kaćunak Pokenjaju ti se svi Hrvati na glupavu, B(avlijanersku) glavusu.. A ako ti nije dosta nek im se i Srbi pridruze..
Ne diraj mi Slovence! :D
braca po hrani s pascetinom.
kineske suge
KAD CEMO MI IMATI OVAKAV AUTOPUT
Hajd da se utalimo i otvorimo tamo jednu pekaricu! ;)
Ako uzmemo u obzir duzinu od 100 km i 9 dana ustvari 216 sati, i da je prosjecna brzina kretanja automobila u ovakvim guzvama oko 2, 3 km na sat, lahko dobijemo zakljucak da se neke osobe nalaze u koloni vec po 7 dana !
bolji je voz,ili ciklo,motor
k\'o stado ovaca, hahaha, svi u isti pravac
ZNACI GIZVA HAMAN KO ODAVDE DO MOSTARA MALO MANJE
U njih je red za kruh sigurno jedno 2 kilometra.
U Sarajevu guzva par kilometara,izasao Nijaz na cestu i moli narod za pare da bi tekme kupovali.Al niko ga ne J.ebe.Eno ga kao kengur skakuce.
sreca pa nemaju nase politicare da im izgrade zaobilaznicu..za jedno..200god
Nije to nista , kad hoces u Sarajevo preko stupske kolone vec pocinju u Mostaru ,ili u Brodu iz suprotnog smjera.
Gdje nece kad ih ima ko Kineza....