Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove likove, četnike, vehabije i sotoniste pustit sa toljagama na njivu i nek se do sutra obračunavaju :D:D:D:D
srbi su teroristicki fundamentalisti i ubice! nisuhriscani vec srbi!
@akademik doodlaj ga smrdo mali.....marsh u shkolu.. ebo te onaj dabar tvoj presveti mitrogenocidashki
Zar su vaše frustracije tolike? Šta vam je eto osvojili ste pola Bosne niste izgubili Sandžak i Vojvodinu čemu tolike frustracije?
TO SU ONI KOJI ZABIJAJU AVIJONE U ZGRADE, ULAZE U MOLOVE I NASELJENA MJESTA I RAZNOSE SE EKSPLOZIVOM DERNJAJUCI SE NEKAKVOM ALAHU GURBETU....PISDA VAM MARERESINA IZLAMSKA!
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
dabogda te turcin zivog nabio na kolac mrcino fundamentalisticka, i tebe i tvoju familiju!!!!!!!!!!!!!
Amerika je puna ovakvih ludaka, narocito u Micigenu. Medzutim niko od njih nije gori od Blackwater (Xe), jedne od najgorih drzavno odobrenih privatnih jedinica. Njihovi poduzetnici vjeruju u svakakve budalastine.
ovakve milicije pod hitno moramo i mi bosanski hriscani osnovati,verovali vi ili ne bosna ce se uskoro morati braniti od muslimanskih ekstremista.pa birajte ili sloboda il deca u srednji vek i roblje,pogledajte samo od sarajeva sta su uradili,a o predelima gde su do pre do pre 15 godina ziveli bosanski hriscani poput gornje maoce i da ne pricam....
Samo ne upuceni se mogu iznenaditi sa ovom vijescu. Ovo nista nije novo. FBI -ova procjena da ovakvih teroristickih grupa ima preko 360. Ameri ih zovu \"homegrown terorist\". Ko ima pristup americkoj tv i novinama moze potvrditi da se ameri ne libe nazivati ih teroristima. http://www.hutaree.com/ Da smo kojim slucajem mi bili ovako naoruzani 92.
JAO?! PA OVO JE NEMOGUCE!!! PA ZAR POSTOJE I KRSCANSKI FUNDAMENTALISTI????? Jos samo fale komunisticki fundamentalisti... na zalost kod nas ovih zadnjih ima i previse :)
@patriot Citat tvoj: \"haha katolički fundamentalisti haha \" kaze da nemas pojma da su ove tzv milicije iskljucivo protestantske, KATOLICKIH milicija nema u USA.... Probaj saznati sto god prije nego nesto PRETPOSTAVIS...
haha katolički fundamentalisti haha
nemoj tako commi, javio se navodno i mnogima prije njih pa zato sad imamo sto imamo od vardara pa do triglava i od djerdapa pa do jadrana, a ponajvise uz tok morave
A zasto njih amerikanci ne zovu teroristima i fundamentalistima ......... jel zato sto su amerikanci. Teror je postojao prije nego sto su se pojavile religije na zemlji i svako vezivanje pojma teror sa islamom je nista drugo do medijsko terorisanje muslimana ili specijalni rat.