Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise volim bosnjake.Nikad srbin nece ni blizu biti kao bosnjo.
..haj bona, senada, znamo mi to :)
Tebe ne bih poprskala ni vodom iz bokala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
7 Milijardi eura je dug grcke,mogu gradani vapiti za promjenama ali ih nece biti,odavno su u duznickom ropstvu kao i mi,ali i zemlje regiona..Nije eu briga za drzave clanice,osim pojedinih koje imaju najvise koristi..Dolazi vrijeme jedne svjetske vlade ma koliko to nama zvucalo nemoguce,sve ide u tom pravcu..
sto bi klix vidio atine a i vijesti o izborima da nije dzaba leta! :) poklopite se! ;)
Ovi malo stariji i i čitaoci hisotrije sjetit će se grče hunte koja je 7 godina bila na vlasti to državnim udarom.Toga se bojim za ovaj ''zaglupljeni'' grčki narod da im se opet ne desi.
Šta kaže opozicija u Grčkoj: http://www.globalnazavjera.com/
nije se dzaba govorilo prpao ko grcka... et propadose...
nadam se pobjedi ljevice u grckoj i napokon promjenji u cijeli evropi koja je pod palicom kapitalizma... smrt kapitalizmu, smrt nacionalizmu/fasizmu...
Kad politicar o svom trosku ode u Atinu, svi drvlje i kamenje na njega. Kad novinar ode na racun sumnjive avio kompanije ode u Atinu to je odmah vrhunac demokratije. Bolesno.
opet, Grci ce se oporaviti za razliku od nas, za njih se ne sikiram.
I mi smo vapili za promjenama, ali sve nam je ostalo isto, kao što je bilo i prije izbora. Neko je lagao. :(
Tesko da ste vapili za promjenama. Vi vapite da vam neko da pare i da taj neko drugi radi dzaba za vas. 90% vas.
...ja i dalje ne shvatam naglo probuđene komunističke stavove u klixčanstva?
...sirtaki je zakon :) ..mo sam običaj od cure uzet šešir, nabit na oči ko mrga i raspalit ko da mi je mati grkinja :)
Udrite me bosnjaci vasa sam cijela.
Nek me kontaju za Partenon ako ga budu prodavali,da ga stavim ispred kuce da komse vise ne govore da nisam demokrata..
Puna podrska Sirizi u borbi protiv bankarske gamadi.
GRCI: izabrali ste sami svoje politicare 90ih, koji su zaposliti MILIONE u administraciji (50% radnih mjesta je bilo u administraciji 2007. godine), trosili ste kredite i uzivali. Sad vam je citav svijet kriv i zelite promjene?????????? Isti ste kao i BiH koja se finansira putem MMF-a sve dok budzeti ne puknu na savovima. Ali zasto nardo mora cekati da dodje do toga?
Odgovoricu ti iako znam na sta ciljas, ali nema veze - ne zamjerim ti. - - - - To je subjektivno misljenje. Bio sam u Grckoj na ekskurziji (nekad davno :) ), tako da nisam nesto vremena da razgledam grad, ganjao sam pi*ke. =) Spavali smo na Omonia trgu u samom centru grada. Akorpolois i ostale znamenitosti su okay, ali Atina je jedan ogroman i prljav grad. Thessanoliniki je znato bogatiji, moderniji i uredjenini od Atine.
Ja se ne sjecam da sam rekao da Sarajevo nije prljavo ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)