Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja baba piše bolje članke ... Gdje ljudi ? gdje ?
Gdje se ovo desilo? Osnovnih 5 novinarskih pitanja na koje mora imati odgovor svaka vijest su: ko? gdje? sta? kada? kako? To je valjda prvo sto se uci na studiju novinarstva.
Meni nije jasan ovaj sto samo stoji, ovaj treci lik, ne kontam...jel ono poker aparat il sta....stoji ondje i nista ne radi...
mogao je primiti 2 metka sigurno lik nije bio odlucan
neznas ko je gluplji. ovaj sa stolicom jurisa na pistolj, a najbolji je ovaj radnik, boli ganje, on setka i zabavlja se ee
A sto je hrabar ovaj \"cuvar\" hahahahhaha
Zbog glupana momak ode šest godina u ustanovu. Tamam da se nabilda kao on.
Svi te hvala ovde,, ali jaro sta mislis da je lik pucao bila bi to onda stolica po qurcu...
I JA BIH GA RAZBIO DA SAM UPO NA KLADIONICI KO OVAJ GARAVI
Pazi samo ove pi.cke od securitya iza stakla... izgubio se totalno, ni da makne dok se ovaj mlati s lopovom :s
svaka cast, dobro su rekli u ljutnini covjek ne razmislja pa ide pravo na metu bez straha. kad je stolica jaca od pistolja haha ..
A unas drzava ne valja, nista ne valja...
KRALJU NAJJACI SI!
a vidi ovog levata sto radi unutra....nista on, samo cupka...pa ja bi i njega poslije ubio
Kakav kralj!!!