Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smije EU nista... Kina, Amerika, Rusija, Turska, Iran, S.Korea...EU isto mali mis, i da hoce ne moze nista
@Stranac1 Nemoj se sramotiti sa takvom izjavom. Zamoli klix da to obriše.
@fundamental Ne znam šta te tu čudi.U Evropskom parlamentu sve neki gejevi,žene i alkoholičari.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nekad su ovako Ameri ispracali britanske brodove oko Kariba... jedna imperija dolazi druga odlazi. Kina je sljedeca velesila i tranzicija moze ici na silu ili u miru. Mislim da ce Ameri podiviti rep i pustiti Kinezima postepeno da uzimaju strateske ciljeve.
Dzaba je Amerika drzi kormilo i upravlja planetom...
Po.išam se na Russia Today.
AMERIKA NE ZNA ŠTO JE TO MIR! Od 239 godina postojanja, SAD su provele čak 222 godine u ratu!!! To je ta čuvena demokratija!!!
Tako je braco Kinezi, samo ih cepajte
Amerika kao kukavica iz afghanistana a zele protiv ruse i kinu zajedno....
Samo aplaudirajte Kini. Jesu sila, ali ako zamjene Ameriku, teško će biti ciloj planeti.
Amerika ima takvo naoruzanje i u takvim kolicinama da sve ove skupa u konvencionalnom ratu moze posamarati lagano.kad se svi sastave ne mogu im se pribliziti po budzetu, a to nije od juce nego decenijama.
@gooUser1640535656 Čovječe dragi svaki drugi Amerikanac ima arsenala oružja u kući kojem bi pozavidila neka brigada iz drugih zemalja. Amerika je toliko naoružana da bi narod tamo i samu US armiju do nogu potuko.
E žuti da vam nije Amera u II svjetskom ratu još bi vi bili kolonija.
Тјерај Јенкије на вријеме!
Zutace vadi samo sto ih ima ko gamadi,oruzje im je svakako za jednokratnu upotrebu,ameri bi to pomeli za dva tri dana....
ovi Ameri ne daju mira svijetu,stalno neke provokacije...dosta je šerifovanja,ako hočete slobodan svijet morate shvatiti da je svijet veči od vas 5
sto pacenici ss istoka navijaju za kineze hahah a opet svi lete ns zapad i u ameriku a niko u rusiji i slobodarski kinu
mogo bi vas google blokirat pa da nabijete taj Xiaomi sebi u dupe
Nemoj da vas njihova pacificka flota isprati u kameno doba haha