Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla zimi.
eh što volim miris benzina ,gas gas ....gas gas :)
Hoce to da se desi u gradovima smjestenim u kotlinama rijeka kada dodje zimi do temperaturne inverzije.Sarajevo je bilo takvo 90-tih godina proslog vijeka,nije se moglo disati u decembru i januaru,ne znam kako je sada,vjerovatno je nesto bolje.
sad se leti ne moze disati od smrada
Kinezi bas naprdili .....
Strašno!
ma to je klasicna sarajevska magla
Pogledajte fotografiju. Je li to život?
Jeste ali zivot ravan Jevrejskom u Ausvisu :D Unistavaju zemlju a prosipaju šuplju kako ćemo jednog dana svi preseliti na mars !!
Cijena EKONOMSKOG razvoja. - rekoše.
Jos je Furije pocetkom 19. veka postavio pitanje kakav je to napredak u nauci i tehnologiji koji se zasniva na unistenju zivotne sredine? I svakako treba procitati pismo indijanskog poglavice Sijetla predsedniku amerike upucenog 1854. godine. http://ekospark.com/info/11_info_pojmovi/pismo_indijanskog_poglavice/pismo_indijanskog_poglavice.html Ko ima volju nek procita...nije dugacko. I obratite paznju na poslednju recenicu.