Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kinezi jebte im mater prljavu smrdljivu lojavu dok se islam ne iskorijeni nece biti mira na planeti. to je stoka nenormalna nepismena, to samo napalmom i atomskom treba tuci
Eto vam sad kinezi, fuckajte punoglavca...hocete zatvarati Allahove kuce... Prije vas su mnogi narodi bili i nestali, zato putujte po svijetu i posmatrajte kako su završili oni koji su poslanike u laž ugonili.\"
a vi srbe samo da vam je rat
Ovo je stvarno prevazislo svaku mijeru Gdje god u svijetu neki belaj uvijek su muslimani ukljuceni u to.Pa koji im je? Zar je toliko tesko zivjeti sa drugima ? Ili odmah moraju nametati svoj stil i nacin zivota,i ako se drugi tome ne priklone...rokaj sine rokaj. Treba to vise obuzdati.
gdje god nikne džamija nikne i belaj
@Srba i @rocky Hajde ne kaki bogati. Uyghur nije ni bio dio Kine. Problem je sto su centralna vlada naseljava Han kineze i daje im subvencije i sta ne jos. Dok je domace stanovnistvo sapostavljeno. ISto sto su i srbi za vrijeme juge radili. Svi su drugi narodi bili drugoklasni. A naravno tu je velika koncentracija uranijuma, pa nece vajda da ti tek tako.
pa je li moguce? stvarno, da sam muslim, ja bi se pitao, sta nije u redu sa nama? pa je li moguce da me cijelo selo mrzi!? a ja: dobar, posten, fin, uljudan ... pitao bi se, sto to ima u mom ponasanju i poimanju boga? da li je to nesto militantno i iskljucivo? nešto sto me uči da negiram postojanje svega drugog, i poziva me na unistenje tog istog, u ime boga! jer, biva, svi nam misle zlo! eeeejjjj, u danasnjem svijetu u kojem je jedino novac bitan!!! neko se okomio na mene samo zato sto sam musliman ... ma daj!? mucnite glavom! takvo razmisljanje i takav donos prema drugom \"nevjerniku\" steti samo i iskljucivo vama! pa niste valjda sami sebi dovoljni?
Ovaj Srba nije srbin.
Gdje su muslimani, tu su neredi i problemi.
@911 Pa moje je zasad formalno pravno 49%, ali po papirima gruntovno mi slijeduje jos jedno bar 15 do 20% :) Jel sad jasnije? Ne sikiraj se ovo malo vase avlije oko Zence i Tuzle necu dirati ;)
Jesu ovi Kinezi pi..ke. Ima ih 1.5 milijardi. Fino po internetu zakažu \"20. avgusta idemo svi na trg dok se komunizam ne ugasi\". i gotova stvar ba. kad oni svi izadju na ulice taman ce ta vojska sviju shutat. bjež ba
@srba a gdje to kod nas...mislim šta je to ovdje tvoje...zatvori oči i vidjećeš šta je ovdje tvoje...nego šćap u ruke i haj ti sine za svojim stadom u b.luku...tamo su se sve smrde okupile...
ocito je da si slab sa istorijom i generalno nisi nesto nacitan, kad poistovjecujes islam sa turcima, najprije se mogu Srbijanci poistovijetiti sa njima, jer su se, ruku na srce sa njima mijesali tokom dugih stoljeca, i najvise im slice po mentalitetu, cak i kulturoloski. a Ovi u Kini nemaju veze sa tvojim Turcima. A sto se tice vehabija, to je Engleski proizvod! tako da mi nije jasno o cemu govoris?!?
odma protjerat kineze sve iz bih pa nek žive kod kuće
@srba Kako ti je kačavenda , jel popio danas terapiju !