Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce im se krvi napiti I kako ce im samo j... mamicu. ne ko nasi debili ovdje..OD PRIJE POZNATI POLICIJI..opet ce pucati, ubijati, prebijati djecu, silovati djevojcice.....
Ma nema gorih ljudi od Kineza i opcenito ovih na dalekom istoku!
Gluho i daleko bilo!!!
Uzas... Svugdje na svijetu se mora ciniti mnogo vise s ciljem zastite djece. U Bosni je situacija katastrofalna - djeca dobijaju batine, trpe razne oblike nasilja. Svako od nas mora da otvori "cetvore oci", sto bi se reklo, te da svaku sumnjivu situaciju prijavi policiji ili drugim organima, pa neka oni istrazuju... A ne da se desavaju stvari kao ovaj posljednji slucaj, srce mi se cijepa od tuge. U ovakvim slucajevima je obaveza umijesati se, jer djeca se ne mogu boriti za svoja prava. Bolje odrastati u Domu za djecu, nego trpiti nasilje, to su sve studije dokazale nepobitno!