Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate \"@Mrav\" i \"racio\" mi često živimo u zabludi u stilu \"bolje od boljeg\" ali u realnosti postoji samo princip \"gore od goreg\". U praktičnom životu, sve varijante su loše, i sve se svodi na to da odaberemo one varijante u kojim će šteta biti minimalna. Treba izbjegavati sve vrste emocija, jer emocije smanjuju uračunljivost. Ljubav je opravdanje za sve grijehe ovoga svijeta.
da, u jednu ruku strašno i ne opravdano a u drugu apsolutno razumljivo ako govorimo jezikom matematike. Treba otici u Kinu i doziviti tu grdosiju i shvatiti da oni fakat imaju problem sa brojem stanovnistva. Mi imamo drugi problem i to se zove bijela kuga, odnosno manji prirast stanovnistva nego umrlih. Kad bi kod nas neko ovo uradio, fakat bi ih zapalili. ovo je definitivno ubistvo male slatke bebice i pogotovo je tesko ovo gledati nekome ko planira porodicu...suze mi idu na oci.... god damn they killed Kenney
slazem se sa tobom ali ovo je ubistvo, bebe se i ranije radjaju... uzas...
Pa \":(\" imaj na umu da ako je populacija toliko velika da ugrožava ekološke i ostale faktore životne sredine, onda to znači da populaciju valja smanjivati na način da parovi imaju manje od dvoje djece, i tu nema mnogo daljnjeg filozofiranja. Ali sa druge strane, pitanje je veliko, da li se to pravilo primijenjuje i na skupocjene monopoliste u organima vlasti Kine.
Jedan od najvećih zločina u istoriji civilizacije i jedan rijetkih iza kojeg ne stoji Crkva i/ili Z. Evropa. One child is not enough!