Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost jedino takav mahnit kakav je moze Koreju zastititi od kolonijalnih krvopija....razvio nuklearni program i mogu mu sisat, jedino mu se mogu suprotstavljati bezuspjesnim apelima.
Otac mu je razvio nuklearni program, ovaj mu je sin došao na gotovo.
Samo na Klixu se najbrutalniji režim na svijetu može predstaviti kao žrtva kolonijalnih hijena. Uvjeren sam da i u izoliranoj Sjevernoj Koreji ima razumnijih i geopolitički osvještenijih ljudi od fan cluba Mladena Marića.
Druze Kime, ja Vas lijepo molim, smaknite svog frizera
Zezam se ja malo. Nemoj nikoga ubijat nego sjedi na avion i dodji u Sa na sisanje kod npr. Sabica, usput baci jedno 20-30 cevapa ( Kajmak obavezan ), obidji rodju u Mostaru, spusti se jednom niz Unu u camcu, al ne idi kod Dodicka, on ti je nikakav covjek. Zivio
daj nemojte lupetat to je samo mrznja prema sjevernoj koreji pro americki ,,, ne vjerujem u tre djecije vijesti mada jeste lose sto ga je tata namjestijo na fotelju ali su ipak lazi
i u najšugavijim demokratijama poput ove naše političari se bar malo trude da kažu ono što narod voli da čuje pa se vrte priče o otcjepljenju, hiljadama radnih mjesta, trećem entitetu..., a u Sjev.Koreji narod mora da priča i radi ono što Veliki Vođa voli da čuje i vidi!
Kakav ekonomski razvoj kad sa pola svijeta nije u dobrim odnosima, kako ce razvijati ekonomiju sa takim stavom, svoj je narod stavijo u izolaciju sa takvom politikom.
Kakav ekonomski razvoj kad sa pola svijeta nije u dobrim odnosima, kako ce razvijati ekonomiju sa takim stavom, svoj je narod stavijo u izolaciju sa takvom politikom.
Od ovog hamelja ne moze cojek ni umrijet a da mu ne sere!
A dobro ko je malecki koji je studirao u Mostaru? Ja sam mislila to ovaj! Još se ponadah da će uhvatit nešto našeg merhametluka i kad se vrati biti bolji, kad ono...
Koji strah je u narodu, totalni ludak, a narod jede travu, umiru od gladi. Pogledajte satelitski snimak po noci Juzne Koreje i Sjeverne. Juzna bljesti, osvjetjena, a Sjeverna u skoro totalnom mraku, mrak kao da je okean pa nema svjetla. Eto kako je narodu.
pametan kao nuklearnu silu niko ga pipnuti ne smije.
Kim Jong duva bong hehehe :D
Hahaha.. Pa dje frajer vadi ove bisere jbm ga malehna.. Sad kad zabrani kenjsnje i porode kuku lele
Vidi mu se po frizuri da je psihic neki al opet brate ne da na svoje da ameri ni primirisu nema gudre nema silovanja nema kriminala kojeg dolazi sa zapada i holivudskih filmova ameri MRS!!!!
Molim jedan veuliki aplllauz u studiju od naše diuvne publike!
Kakav luđak :)
Ma pricajte vi sta hocete al' ovo je jedan veliki gospodin :-)
Njih tol'ko oko njega, a on sam i svi ga se boje! To je neko zaje3an kung fu!