Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi imaju Dodika ili neku slicnu budalu u komsiluku... zbod 100 kretena na ovom svijetu pati 6.5 milijardi ljudi?!
da je budala jeste ali ne vjeruj svemu sto procitas za s Koreju to je zadnje uporiste komunizma u svijetu kako mu ne mogu nista ima razni medijski gluposti... budaletina 1/1 al ne vjerujem u 30%servirani priča...
Zasto vam toliko smeta Dodik
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nekom tata ostavi kucu, nekom auto, a ovom liku cale ostavio 25 miliona robova i nuklearke
šta uradi Laibach od ovako finih ljudi 😂
Nije prvi takav u povijesti .... Bakiru babo isto ostavio zemlju sa istina puno manje robova i bez nuklearki, ali još uvijek dovoljna da Bakir uživa skoro pa k'o Kim... Joj da je Bakiru dat par ovih nuklearnih glava, šta bi taj napravio ... Cirkus bi to bio .... ! ! !
vidi mu friza kao otvorena knjiga!!
Pas koje puno laje neujeda !! Et dodika i ostala raja!
OVAJ JE TOTALKA .....
Stigao Laibach :P
Hajde kime,ti si nam zadnja nada....Prvu atomsku baci na ovu vukoj.ebinu....Sa amerikom se možeš poslije gonjati
al frizurica mu je legendarna
mrš yebo ti pas mater napornu mrššš
push the button
Sjeverna Koreja vec godinama govori da ce napasti Ameriku i pobiti sve amerikance i niko nista. Prave atomske bombe, testiraju ih i govore da ce sa njima pobiti svakoga ko je protiv njih i niko nista. Iran, zeli da da pravi energiju sa nuklearnim elektranama (isto sto i pola svijeta vec radi) i odma im UN i svijet pucaju sanckije jer "mozda" mogu da prave atomske bombe, iako nigdje nikada nisu postojali dokazi da prave
Predsjednik modernog doba, koji zna kako treba tući fašizam, terorizam i kapitalizam.
Gladan se ne ide u rat, ovaj samo zna da prijeti.
On uvijek prijeti cijelom svijetu, navikli smo na to isto ko Dodo za referendume. A nije u redu od strane juzne Koreje da uperi silne razglasne mikrofone i da vrse propagandu 24/7. Uzas, normalno jadni lider pobudalio i sada prijeti. Eh u svijetu puno budala.
Ovo je Kim Yong-Un, popularno zvani MILORAD . . . ! ! !
Ovo neki alter ego Milorada Ronhila 😁
Dobra mu frizura evo po gradu gledam kako mladi imaju istu frizuru ^^
Koji debil mati mila