Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusi se naoruzali sa TOALET PAPIROM,CUJU SE I OVDIJE KAKO SMRDE.
sta oce ovi ruski agresori amerikanci samo brane svoju drzavu u ukrajini otkud njima pravo da razmjestaju trupe u svojoj zemlji na granici kad smo mi amerikanci ugrozeni ovdje
"Kijev i zapadne zemlje optužuju Rusiju da je izazvala sukobe" :-) Kao sto rece Nigel Farage u EU parlamentu gospodi parlamentarcima - "da, vi ste krivci" (za sukob u Ukrajini). Ko mi ne vjeruje, evo crno na bijelo. Nema lazi, nema prevare :-) https://www.youtube.com/watch?v=9uNsXEu8ljM Za sve one koji se ne zamaraju puno sa razmisljanjem i koje ne zanima istina, postoji NATO medijska masinerija koja neumorno radi. Cak se i ne trude da budu uvjerljivi. Njihova publika halapljivo guta i prozdire sve sto im se baci na tanjir.
Pa dragi Bosmane, to kaze ovaj Englez, najengleskiji od svih Engleza, a ti opet mene napadas. Poslusaj sta kaze jedini politicar u EU parlamentu. Nemoj da slusas one druge klimoglavce. Njih kako naviju, tako pricaju.
Hajd' Sasa...dokazujes se svaki dan srbinom, da su vam Rusi braca, zapad je kriv za sve...itd. znamo vec...idi na srpske portale i komentiraj. Doasadan si!
tipujem na ruse ... ne iz ljubavi, već čista hladna analitika ... stavljm 5 : 1 ... ko god hoće . .. :-))))
Samo bockaju Ruse.. uporno i dosadno.. Budale..
Kada želiš pobiti dosadne mrave, baciš kocku šećera da se svi okupe na jednom mjestu a onda ih poliješ vodkom. Ruski recept.
...to polomite rusku kičmu, ovaj put za sva vremena...sad su naebali...zapad ovako moze sto godina na iscrpljivanje ratovati...rusi su u teskim govnima! Kad budu za par godina pukli, ode rusija na sto hiljada pokrajina...sto joj se sprema... Zivi bili i vidjeli...rusija prestaje postojati .... Jos su sad istrgali i iran iz njenih kandzi, spustili sankcije i cijena nafte opet dole... Rusi na aparatima i neka im zbog sveg ovog sranja sto rade u bosni!
jel bilo Ares kakve hladne oznojene danas??
Nije jos zrcalo...sve cekam hocel me koja zvat ti kiki na jednu...al niko ni mukajet :/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)